Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Te is kértél téli és nyári garnitúrát is? Én is. Ha már lehet, akkor éltem vele. Na meg "B" oszloptól hátrafelé lesötétítik műbizonylattal, mindennel, már eleve úgy vesszük át. És ezt még nem is én kértem, a srác egyből ajánlotta. De az alukerékre én "sajnáltam" a felárat. Igazából feleslegesnek tartom, azért nem költöttünk rá. És igen, nálunk sem áll másképp a dolog, nekünk is kb. csak ez fér bele, de nézelődni szabad, és ha már a Dacia meg a Renault egy szalonban van, meglestük azokat is.
Jelzálogelengedéshez szerencsére semmit nem kellett pótolnunk, az egyből ment. De azt a 60 napot én nem várnám ki a helyedben, csokorra fognám a papírokat (bármelyiket be tudod szerezni újra) és irány a Pesti hivatal. Én nem face-ezek, de ismerősök mondták, hogy sokan beírtak valami csoportba ott, hogy elkallódtak a papírjaik, hónapokig semmit nem kaptak, stb. fogták magukat, bementek, intézték és kapták a papírokat még aznap. Te tudod, hogy kivárod-e, én tuti nem tenném. Izgalom, új autó a háznál, be lennék sózva, úgyhogy rohannék intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest