Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• plömplöm

őstag

válasz Flowtation #3372 üzenetére

aha, hát, az én lodgym is most a nyáron volt 3 éves, mindjárt viszem a 100e km-es szervizre, és az összes kilincs ép és szép. fura.

én már nem villogok senkire, mert ha esetleg bevág elém és megkérdezi, hogy miaf@sz közöm van hozzá, és én válaszolok, akkor még meg is ver, vagy én őt, de sehogysem lesz jó vége. van ennek egy felügyeleti szerve, úgy hívják, hogy rendőrség, az én adómból léteznek, végezzék ők a munkájukat. ráadásul egyre több a teljesen szabályosan légvédelmi reflektor üzemmódban elvakító szintönszabályzó ledes foshalom, pld jön mögöttem és olvasni lehet az autómban, de a kamionosok és buszosok is határozott véleménnyel vannak erről a kivitelezésről (ha nincs szembefény, akkor minden lámpa on, a sövény felett pedig nem igazán jön szembe fény, ott fent a kabin van).

hátsó lámpák: a mérnökök megtervezték szimmetrikusra, a marketingesek meg kihúzták a szerintük felesleget, ezért nincs tolatólámpa a bal oldalon és ködzáró a jobb oldalon. ennek a pótlása már kicsit macerásabb, de megoldható, pld nem csak az izzó nincs benne, hanem a foglalatát is meg kell oldani, de a lámpatestben sincs nyílás az izzó üvegtestének és bekábelezve sincs. semmi speckó hozzáértést nem igényel, de babra munka, egy fél munkanapot el lehet vele bszni simán. Gergő csinál ilyet, legalábbis régen csinált, dokumentálta is, de Ő kb mindent is csinál(t) :D

hátsó helyzetjelzés @drl: van olvadóbiztosítékja a drl-nek is, a hátsó helyzetjelzésnek is. létezik ilyen termék, schottky-dióda mindig van otthon :D , nem sokkal macerásabb kivitelezni, mint az ablakemelők megvilágítását.

Új hozzászólás Aktív témák