- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A súly kérdés sokkal keményebb dió, mint elsőre gondoltam.
Sehol nem kötelező a gyártóknak megadni a felni súlyát, titkolják is rendesen.
A CMS -a téli felni gyártója- hiába kérdeztem fb-on, nem írta meg mennyi az annyi. Ezt utólag kérdeztem, mert egyszerűen nehéznek érzem, bármilyen frankó is. Megadtam a gyári rendelési kódját a felninek, aztán visszaírták, hogy ez függ a felni méretétől, nem tudnak válaszolni...
A kereket mérve a gumi adatából visszaszámolva 12,5kg lehet. (Gyári Maldive 11,7kg)
Az O.Z. is annyit írt, hogy nyugodjak meg, az egyik legkönnyebb felnik az övék, de a dealereket nyaggassam vele. Meg is tettem, full korrekten a megadott típusok tömegét megadták -dobozzal együtt
Így tudom, hogy a méretemben a Veloce GT dobozzal együtt 8,27kg, a Superturismo LM pedig 10,59kg
Szóval a Veloce GT a mostaninál nagyjából 5kg(!!!) mínuszt jelentene a forgó rugózatlan tömegből. És ehhez képest árban sem annyira elszállt talán...PontS kiesik, a keresett méretben nincs, ami tetszene. 5 küllősök nem, polír meg megint kiesik, rettentő csúnya, ha a polírozott részen a lakk sérül, és nem javítható a fényezés. Van vele negatív tapasztalat.
Ja forgalmazó.. Google első találatra a gyártó termékének gondoltam a linkelt oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kereket mérve a gumi adatából visszaszámolva 12,5kg lehet. (Gyári Maldive 11,7kg)