- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Diniboy
aktív tag
válasz
kigyi_23 #323 üzenetére
Nekem a routeren keresztül sose volt ennyi, szerencsés vagy
460-760 közt volt a letöltésem kb mindig. De most már mindegy, megoldódott, ugyanis valószínű elromlott
Szabálytalan időközönként elmegy a net az asztali gépen, eltűnik a wifi jel is, a lan jobbik esetben visszajön a wifi nem, csak ha újraindítom a routert. Közben a laptopom közvetlen kábellel a modemen meg se rezzen, tökéletesen működik. Mindezt több resetelés után is csinálja. szóval kikapcsoltam , most a modem wifijét használom a telcsiknek , a lakásban elég az is, PCnek meg volt egy szabad kábel. a router nélkül úgyis gyorsabb
szerkesztés:
Ja sikerült megnéznem a logjait egy szoftverrel, és ott azt írja néha hogy sikeresen bootolt a device ,
miközben semmi oka nem lenne rá -
shift+ő
senior tag
válasz
kigyi_23 #306 üzenetére
Nem tudom, ez sem oldotta meg a problámat. Nálam 2 db 842 router van egymás után. Az első a router, csatlakozik a Digi modemhez, ezen ki van kapcsolva a Wifi a második LAN porton keresztül csatlakozik az routerhez, ez osztja a lakásban a NET-et dróton és levegőben. A mobilok csatlakoznak a Wifihez, még az erősséggel sincs gond, de az internetre már döcögve látnak ki, mintha rouolási gond lenne. Kiktatok egy eszközt, így közvetlen a routerre fognak csatlakozni Wifin keresztül a telefonok. Érdekes mert a laptopkon ez a gond nem jelentkezik.Lanon pedig 900 fölött mérek, de ez is érdekes, mert a Chrome-ban csak ~500 míg Firefoxban ~900 MBit a sebesség.
-
czaki
tag
válasz
kigyi_23 #274 üzenetére
Én is sajnálom, főleg értetlenül állok az előtt, hogy 1 hét után sem tudtam stabil működést, nemhogy érdemi tempót kihozni belőle. Szerencsére az Emag visszaveszi 30 napon belül, úgyhogy a pénzemnél leszek. Az Asus már súlyában is meggyőzőbb, 100/100-as nethez pedig bőven elég. A D-Link nevet meg igyekszem elfelejteni, úgy látszik nem sikerülnek jól a cuccaik ebben az árkategóriában (DWA-171 adaptert is vittem vissza mint a szél, fagyott tőle a gép folyamatosan).
-
-
czaki
tag
válasz
kigyi_23 #265 üzenetére
Tegnap próbálgattam, a negyedik-ötödik próbálkozás után router not found üzenettel fogadott a Chrome, majd le is fagyott, az USB-s wifi adapter (D-Link DWA-171) eltűnt a rendszerből, volt amikor fagyott is a kép. Két komponens, mindkettő D-Link, és nem akarnak működni...
Próbáltam ki-be kapcsolgatni őket de abszurd, hogy ennyit kell küzdeni a rendes működés érdekében.
A fagyás meg külön probléma...
2.4 GHz muszáj maradjon, mivel a konzolok (Playstation 3 és 4) illetve a laptopok/céges telefonok nem látják az 5 GHz-es hálózatot. Az asztali gép adaptere illetve a két saját mobiltelefon (Huawei P9 mindkettő) az 5 GHz-es hálózatot használják.
Amiatt vettem AC-s Dual Band routert, hogy később ne kelljen ismét fejleszteni a hálózaton, úgyis cserélődni fognak az egyes eszközök.
-
woodworm
veterán
válasz
kigyi_23 #208 üzenetére
Nem tudom kapott-e recovery módot, lehet tenni egy próbát vele.
- A pc-n a hálózati kapcsolat ipv4 tulajdonságainál az automatikus IP-cím kérést manuálisan 192.168.0.2-re kell állítani.
- A routert a reset gomb lenyomva tartása mellett áram alá kell helyezni (kb. 10 másodperc).
- A böngészővel a 192.168.0.1-es címre navigálni.Ha megjelenik a recovery menü, akkor értelemszerűen egy gyári fw betallózása és felírása után éleszthető a router.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Dacia topic
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Monitor hiba topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest