- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Sajnálom, hogy nem jött össze, én alapbeállításokkal is 200/200-at mértem vele telefonon szóval teljesen értetlenül állok ilyenkor, ha másnál valamiért nem megy. Csiszoltam én is a beállításokon idővel, de csak azért, mert a telefonom bír többet is és nálam minden óra elején megszakadt a wifi akpcsolat pár másodpercre, de a sebessége meg volt most már a megszakadás sincs.
Legyen sok örömöd az Asus-ban az egy fincsi darab.
-
kigyi_23
addikt
Mint írtam csak tesztelési céllal, mert, ha így megy akkor ebből már ki lehet matekozni azt, hogy minden eszközödnek jó legyen.
Természetesen, ha nincs valamelyik beállítási lehetőség akkor azt válaszd ami a legközelebb áll hozzá
Fejból nem tudom mik vannak 1 éve leraktam a helyére beállítottam aztán néhány hete az 5GHz-es sávot változtattam AC Only-ra azzal stabilan és gyorsabban megy mint előtte amikor mindegyik sáv engedélyezve volt.
-
kigyi_23
addikt
Én értem, de ahhoz a 100Mbit-hez bőven elég a 2.4-es hálózat is aztán majd konfigolod később nagyobbra, ha lesz rá szükség, de alényeg, hogy úgy állítsd be ne automata módon ő válassza ki mi mehet hanem rakd fixre only N, only AC. Annyi féle hálózati szabvány van már forgalomban, hogy szegény routerek auto módban váltogatnak és, ha rákapcsolódik egy gyengébb eszköz már húzza is lefelé.......
-
kigyi_23
addikt
Kapcsold ki a 2.4-et. Az 5Ghz-et állítsd only AC-ra. Úgy próbáld meg, ha megy a teljes sávszél akkor lehet totózni mi maradhat, ha kell a 2.4-es is akkor próbáld ezt pont fordítva csak 2.4-et hagyd bekapcsolva és only N-re rakd (nem tudom ennél mik a lehetőségek nekem csak 5GHz van beállítva 240Mbit körül ment rajt a cucc)
-
törölt tag
Igen.
Wifin, 5GHz -en:
Kábelen:
Nem tudom mit takar a dns relay itt pontosan, de mikor nekem bevolt kapcsolva, nem akarodzott mennie a netnek.
Akkor se megy a net, ha a WAN portnak megmondom direktben hogy ő most pedig akkor is 1Gb -es, nem is látja a modemet (HGW -t).
Vannak kis gondok ezzel a routerrel, de 11K -t nekem megért 2év garranciával, ha megadja magát csere lesz úgy is jobbra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged