Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Digi oldalán firefoxból[link]
Chrome alatt ritkán megy 500 fölé.Nálam egy ruter van a közvetlen a digi modemja mellet, ezen a WiFi ki van kapcsolva. A wan sebessége fix 10000, ettól kb 15m-re kábele a másik 842, az szzórja a lakásban vezeték nélkül, és ezen lóg egy régi i5 gb kb 10 m kábelen. Ezen mértem a lenti értékeket.
-
IamSociopath
aktív tag
Ha digi neted van és utp kábelen kapod a netet akkor valószínűleg az van mint nálam, hogy vagy szar a kábel, vagy a kábelvég szar, vagy a switch szar a lépcsőházban de a lényeg, hogy a bejövő link átáll 1000 ről 100 ra vagy még rosszabb esetben 10 re. Ebben a routerben lehet force 1000 res opciót választani az auto helyett. Ilyenkor jobb egy kicsit a helyzet, viszon hajalmos megszakadni teljesen ha nem tudja a kellő minőségű kapcsolatot elérni.
Ajánlott:
A kábelvégbe belenyomod a kábelt, az érintkezőket megfújod kontaktspray-vel. Ugyanezt természetesen megcsinálod a belső hálón is, lehet nem a befele jövő csatlakozóval van a gond. Ha továbbra is előáll a helyzet zaklatod a digit.Én levágtam a csatlakozót, raktam újat. Ugyanúgy szarozik 3 routerrel. Most egy szerver van rajta Intelpro kártyával és ugyanez van. 3 naponta húzom ki a kábelt meg dugom vissza, hogy végre 1000-res kapcsolatot kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hozzáteszem akkor egy patch kábelt is cserélhetnél, lehet az nem tökéletes.