- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
szaniszlokar #303 üzenetére
Szerintem nincs, "userfriend"!
-
woodworm
veterán
válasz
szaniszlokar #300 üzenetére
Mi hiányzik, ami a gyáriban van? Eléggé lebutított az új dlink felület, egyes hozzászólásokból leszűrve, van olyan opció amivel a T-s szoftver tud többet.
-
woodworm
veterán
Igazából nem az automata csatornaválasztást kérdeztem, hanem a Channel Width értéke gyári állapotban 20MHz-en van és pont auto 20/40-re kellene állítani. Az igazi a fix 40 lenne, de ilyen opció nincs.
Ugyanígy 5GHz-en ez az érték auto 20/40 és ezt kellene auto 20/40/80-ra átállítani. A mód pedig 2,4 GHz-en only n, 5GHz-en only ac legyen.
Windowsos kliens esetén ugyanígy meg kell nézni a beállítását, mert hajlamos az alacsonyabb csatornaszélességgel települni a driver. -
woodworm
veterán
válasz
kigyi_23 #208 üzenetére
Nem tudom kapott-e recovery módot, lehet tenni egy próbát vele.
- A pc-n a hálózati kapcsolat ipv4 tulajdonságainál az automatikus IP-cím kérést manuálisan 192.168.0.2-re kell állítani.
- A routert a reset gomb lenyomva tartása mellett áram alá kell helyezni (kb. 10 másodperc).
- A böngészővel a 192.168.0.1-es címre navigálni.Ha megjelenik a recovery menü, akkor értelemszerűen egy gyári fw betallózása és felírása után éleszthető a router.
-
woodworm
veterán
A telekomtól származó készülékek között van már c1-es hardver verzió vagy a régieket kapta meg dömpingáron?
-
woodworm
veterán
De, ki fogja írni a kapcsolati sebességre, hogy 867 Mbps.
Ettől függetlenül az átvitel nem lesz gyorsabb, főleg, ha kliens oldalon nincs ac-s eszköz.(#114) -JB-Scottt21
Szerintem ez 2,4 GHz-es kliens. Nincs dual band képes adaptered?(#115) bkiky01
Szerintem az egyszerű felület nem a t sara, az új dlinkek ezt kapták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged