Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Mivel DX12-t fog csak támogatni én az RX580-at mondanám. Jellemzően jobb az ilyen címekben mint a GTX1060. Plusz elég baszó lesz a textúramennyiség/minőség, nem csodálkoznék ha benyel 8GB VRAM-ot.
Mondom ezeket GTX1060 6GB használóként. De senki sem tud biztosat amíg meg nem jelenik a játék.
-
LK
addikt
Ezt nem tudom. Mindenesetre a videón azt mondták, akár minden sarkon, vagy sikátorban lesz valami érdekes, sétálás közben. Az első adandó alkalommal ezt fogom tenni. Megpróbálom bejárni az egészet járművel és részben gyalog is. Biztosat nem tudok, de szerintem bejárható lesz. Azt ígérték, hogy az utcán dolgozni járó emberek lesznek, teljesen nagyvárosi érzéssel. Kerületnek, az ott lakó társadalmi rétegnek megfelelően öltözött és kinézetű emberekkel.
FOX: Azért csak nem tart addig mint a 4-es metró építése
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
gyimger
őstag
Jó lehet mondjuk a nomáddal fokozatosan bejutni a nagvárosba, corpoként meg kimenekülni a sivatagba.
Tényleg, ez a három eredetsztori marha jó ötlet volt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Topikgazda
Szerintem még vagy egy évtized, amíg a játékokban a modellek mozgása, viselkedés teljesen figyelembe veszi a saját és többi modell ütközését, és annak megfelelően reagálnak. A haj rendes szimulálása szintén legalább ennyi...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
LK
addikt
Kizárt dolog hogy ez a játék kimerülne azzal, hogy valaki autótolvajkodjon. Bandák, cégek területein kell küldetéseket végrehajtani, és a karakter végcélja is meg van, már aki az alaptörténetet elolvasta. Én a cp2077 ledegradálásának tartom, ha valaki lesilányítja erre a szintre, és akár összehasonlítja vele. Akkor hasonlítsuk GTAV-öt össze a cp 2077-tel, a kidolgozottságot, egyéb grafikát, környezetet, történetet, küldetéseket, fegyvereket, játék fizikáját, magyar szöveget! , drónok, motorok, braindance és millió más olyan dolgot ami másnak jutna az eszébe. Ez asztali szerepjátékból lett kifejlesztve, ami iszonyú szabadságot ad, és ha csak a negyedét sikerült megvalósítani, a GTA a kanyarba sincsen. Ne hasonlítsuk hozzá. Hasonlítsuk a Postalhoz akár nem? Én olyan StreetKidet akarok játszani, aki mindenkit agyonver az utcán egy lapáttal. Pont ez a lényeg egy szerepjátékban nem? Ott jobban fröccsen a vér, tehát szar a cp 2077. Nem tudom átment-e amit akartam mondani. (Két pohár bor után ) Minden játékot csak és kizárólag a saját kategóriájával lehet összehasonlítani. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Majd meglátod. Addig fog menni, amíg nem drága kocsit fogsz ellopni. Említette fejlesztő hogy azonos típus drága és olcsó verziójának különböző biztonsági megoldásai lesznek. A játék célja nem ez lesz. Biztos lesz 1-2 küldi, hogy a fixer milyen verdát tud elpasszolni,de kb. ennyi lesz. A másik, hogy a lopott kocsiknak bérelsz majd egy 20 férőhelyes garázst?
duvi: Keanu komolyan nyomja, én is megnéztem, de azért árnyalja a képet, hogy komoly pénzt kaphat érte... Mondjuk nem sajnálom tőle, mert jól csinálja. Én motorokkal akarok utazgatni a játékban, nem kocsival. Meglátjuk sikerül-e, mert azért tüzelgetnek az emberre na. Jobb egy Truck-kal menni.nubreed: én még nem vagyok gyakorló alkoholista, egyébként is csak keveset ihatok, és a májam nagyon jó, keveset hat a cucc
CME tuti lesz ilyen, a fejlesztők azt igérték, hogy lesz néhány nehéz választás, egyébként nem véletlenül mondják, hogy a "Régi éned ide kevés lesz". Erkölcsösen a csúcsra jutni elég nehéz lesz.[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Egyetértek, annak aki nem akar fél vagyont költeni VGA-ra (RTX 3080 szint a maga 350+ árával...már ha lehet kapni) 1080p felett a RT olyan feature amit senki nem fog bekapcsolni mert túl sok FPS-be fog kerülni.
A DLSS 2.0 viszont brutális néhány játékban (főleg olyanokban ahol nincs erőteljes vegetáció, a CP2077 meg ugye pont ilyen). Mivel a CP2077 támogatja, 1080P feletti monitoroknál már nagyon megéri pusztán emiatt NV kártyát venni.I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
gyimger
őstag
Van egy olyan fura szokásom, hogy én szeretem élvezni a játékot, amivel játszok, szóval nem feltétlen akarok szívni egy nehezebb fokozattal. Pl. első végigjátszásra nagyon élveztem a Mafiát normalon, classicon már annyira nem . De sokan meg a kihívást keresik a játékban, úgyhogy embere válogatja.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
LK
addikt
Nem kapja meg a magáét csak az aki a szőlőt az almával akarja összehasonlítani, meg azt mondja hogy ha nem vagy maffiózó, ne is akarjál játszani ezzel a játékkal. (What???) Aki azt mondja hogy ha túlóráztatják a dolgozókat akkor kétség sem fér hozzá, hogy rakás szar a játék. Aki ha beszélgetünk arról milyen karakterrel akarunk indulni, kiröhög mekkora gyökerek vagyunk. Kommunikáció nuku, észérvek nuku, megy a mantra.
Fitzgerald:nagyon jól leírtad
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Arra próbáltam kilyukadni, hogy bárki bármiről beszélgethet itt,nincsen megtiltva. Nem ellened irányult, bocs. Egyébként TE tökéletesen fogalmaztál. Ő nem. A véleményem meg az övék egyezik,így nem ismétlem magam: lásd 5331,5332,5339,5340 hsz-ek. Bocs, mobilról voltam. Ha érdekel továbbiakban pm-ben inkább, így is született vagy 20 off hsz. ebből.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Nem erről van szó. Nagyon sokszor elhangzott ez a GTA-hoz hasonlítgatás, amikor mások (nem én ) is elmondtuk, hogy ez nem GTA klón, de sokan nem képesek megérteni. A másik sráccal kapcsolatban meg állj le, mert ahányszor ideírt, mindig fikázott, vagy beszólt nekünk. Köszi hogy linkelted egyébként. Azt nem linkelted ide mi, hogy kb. 10 hozzászólást kapott és egyre sem válaszolt. Elolvastad a többek válaszát egyáltalán??? Világosan látszott hogy fingja sincs a játékról, a Cyberpunk világról. Ott van fent a Chippin In írás, el kéne olvasni. Még Cifu is rászólt. Egyszerűen trollkodni járt ide. Most néztem meg: sőt, még linkeltem neki, hogy tudja miről van szó.
(Illuminált állapotról meg hülyéskedtem csak, de ha beállva írok ide ahhoz sincsen semmi közöd.)[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Tessék. Hazudtam neked. Nincsen 10, de még van kettő megértő hangvételű válasz is. És ha a huzavona után moderációt kér Cifu az offok miatt, vállalom a következményeket és nyugodtan lehet törölni a hozzászólásaimat. Innentől, ha gondod van, pm legyél szíves.
Nem vagyok a topic rendőre, de legyünk már olyan igényesek, ha véleményt mondunk valamiről, kicsit felkészülünk a dologból, nem odahányjuk a mondandónkat. Elnézést Cifu az offért ![ Szerkesztve ]
-
nesh_019
senior tag
én inkább PC-s vagyok, de szerintem olyan eget rengető nagy különbség nincs, pont ez a bajom hogy a régi konzolok miatt nem lehet még szebb PCn a játék, mert az egész játéknak az alapja oldgen PS4 és Xbox Onera lett megtervezve.
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Topikgazda
A PS4 Pro kb. PC Medium szintnek felelhet meg, a PC játékmenet videó meg ugye Ultrának. Nem csoda, hogy ekkora különbség van közötte.
Ettől függetlenül rondának a PS4 grafika sem néz ki, csak ha mellé rakjuk a PC Ultra szintet, akkor azért drasztikus a különbség...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nesh_019
senior tag
Én is igy gondolkodom hogy majd megjelenés napján kiderül hogy fog fútni a játék.
Én FHDban fogom játszani rtx 2060al valószínűleg magassabb beállításokat bírni fogja. RT annyira nem érdekel de azért kifogom próbálni hogy hogyan működik az én gepemen.
Én street kid male és mindenkit ledaralok aki az utamba áll.
Engem egyes karakterek akik a játékban vannak annyira irritalnak már most a trailerek alatt hogy szerintem még Jackie is megölőm és elfoglalom egész night cityt. Igazi silverhand tag leszek.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Topikgazda
Pardon, de szerintem pont, hogy ez nem Realskin (hiszen egyáltalán nem valódi bőrnek hát), hanem egy olcsó, műanyag hatású borítás - ahogy a Moxes csajoknál is. Ez is lepett meg, talán ez valami olcsó (Common/Szürke) kiberver lehet, azért ilyen. Minden esetre jól esik a szemre, hogy ennyire figyelnek az efféle dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Tekintetbe véve, hogy a spekulánsok úgy fölverték a Bitcoin árát, mint 2017 végén, az meg húzza magával a többit, én nem számítok semmi jóra...
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Topikgazda
Igazad lészen, valamiért az volt bennem, hogy a Realskin (a CP szabálykönyvekben egy 'n'-el volt, de ahogy nézem, azóta a való világban is használják ezt, a szót, talán ezért változtatták meg) pont, hogy nem valós bőr, hanem egy mesterséges, latex-szerű bevonat, ami ránézésre az emberi bőrt imitálja. A legfeltűnőbb tulajdonsága, hogy a környezet hőmérsékletét veszi fel, tehát hőkamerával (hőlátással) bizonyos szintű lopakodást tud biztosítani, tapintásra viszont (ha csak nincs nyári hőség) hűvös, kevésbé kellemes.
Az egyel fejlettebb technológia az ExoDerm, amelynél egy beépített fűtőszál 36,6°-on tartja a bőr hőmérsékletét, így tapintásra is kellemesebb, jobban emlékeztet a valódi bőrre - ha normál ember tapogatja.
A legfejlettebb technológia a TrueSkin amely a valódi bőr minden elemét képes imitálni, olyan szinten, hogy beépített kis tartályban lévő anyagból képes szőrt növeszteni (amit vágni is kell), sőt, még a köröm is nő, amit dettó vágni kell. Sőt, még izzadni is képes, illetve feromontartályból szagokat, illatokat kibocsátani (a tartályba töltött anyagtól függ, milyen hatással). Ha megsérül, művér is van az alsóbb rétegekben, sőt, a sérülést képes a valódi bőrhöz hasonló módon begyógyítani. Ezeknek a rendszereknek a működéséhez a belső kis tartályokat viszont időről-időre újra kell tölteni egy ripperdoc-nál (magyar szabálykönyv: OrvTechnikus ill. Szecskadoki), nagyjából havonta (függően a használattól) és nagyjából 100 eurodollárba kerül, per végtag (a törzs pedig kétszer ennyibe, tehát egy komplett feltöltés cirka 600-700 eb...).
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Igazad van, természetesen attól hogy lengyel székhelyű csapat, eleve jó ideje nemzetközi összetételű, pl magyarok is dolgoznak / dolgoztak náluk, valószínű hogy eleve angol a közös nyelv, egyáltalán nem biztos hogy lengyelül történik az írás.
Abból indultam ki, hogy 5 éve írogatták YT kommentekben, angol W3 videók alá, hogy aki az eredetit és legjobb élményt akarja, majd játszon lengyelül, persze ezek lehet akkor is poénnak számítottak és semmi alapjuk nem volt[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest