Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alpi.
addikt
válasz morfondőr #16785 üzenetére
És még egy fontos dolog !!!
Magasabb, női hangtónussal ! Ugyanis az határozza meg nagyrészt, hogy nőként vagy férfiként kezelik-e a játékban. Ezen besírtam. A karakter készítő-nél írja. Mondom, wtf ?!?!
Mondd Te, a Te hangod mélyebb ![ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
szTotyy
őstag
válasz morfondőr #17076 üzenetére
Nem hittem a szememnek, hogy milyen gusztustalan módon megvár az ellen, ha hibázok a versenyen. Szerintem ez a rákfenéje a mai játékoknak, hogy fenemód könnyűek (azt érzem úgy csinálják, hogy a leghülyébb embernek is legyen sikerélménye), nem a bugok. A bugok benne vannak, elvégre kicsit bonyolultabban van megírva, mint egy Pac-man. Mégis a Pac-man ezerszer nagyobb kihívás, mint a mai játékok.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
-
zkxdn
őstag
válasz morfondőr #21375 üzenetére
Nem, nem ennyi lesz és a cikkben is említik hogy lesz még több ilyen videósorozat mielőtt megjelenik a patch.
Az autóhintaztató fixet meg köszönd a youtubenak, ahol ha szeretnék kifigurázni a játékot benyomják fullspeedbe az autókat majd nekimennek egy NPC kocsinak és belelátsz/beleragadsz a másik kocsijába és HI-HI máris van content és view. Vagy megmutatod milyen könnyen kilehet sodródni a kocsival. ugyebár.
Mivel ezek "látványosak" igy gondolom ezek a hibák előrébbvannak véve, ahogy láthatjuk.
Bár szerintem is vannak fontosabb dolgok amit javítani lehetne, de lehet fogják is mivel szerintük ezlesz a legnagyobb patch.Lehet kövezni de több kontentet én sokkal szívesebben látnék, de kivárom mire kijavítják a játékot egy okés szintre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest