Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vesa
Topikgazda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A digitális terjesztéssel -és főleg a Steam által-, ez már eljött, ott egyetlen játék sem a miénk, hiába vettük meg. Az MS Game Pass szintén, bár az eleve havidíjas és szó sem volt arról, hogy azokat a játékokat birtokolhatja a user. Onnan is azt vesznek ki, amit és amikor akarnak, teljesen kiszolgáltatott helyzetet teremtve.
Viszont ha jobban belegondolok, itt sorakozik a polcon 150db, 1992 óta kiadott dobozos játék, de 15éve egyiket sem vettem le a polcról azért, hogy játszak velük, mert minek? Persze ettől még jogos, hogy retail áron eladni valamit ami az EULA szereint nem is retail hanem csak bérleti jog, az valóban gáz.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
15-20 év múlva visszatérünk erre, ha még itt leszünk mindketten.

Semmi, nulla konteó nincs benne, mezei piaci trend, nem gonosz, vagy összeesküvős, ahogy írod is, piaci.
Megnézed a játékok terjesztésének, birtoklásának (utóbbi már most kezd kihalni, béreljük a játékokat, nem rendelkezünk velük) metodikáját az elmúlt 30 évből, megnézed most, összekötöd a pöttyöket, meghosszabbítod a kiadott vonalat, és oda jutsz ahová szerintem nem volna jó jutni.Nem állítottam hogy minden játék felhős lesz, azt sem, hogy a komplett AAA piac átvonul.
Nyilván nem is mindehová tud eljutni a felhő, de hidd el, évek kérdése csupán a robosztus, több száz, több ezer emberes szervereken futó cloud exkluzív címek megjelenése, ahol egy konzollal vagy pc-vel esetleg a minőséget turbózhatod fel egy kicsit streamelés közben, viszont lényegében minden a szerveren fog futni /kiszámítódni /renderelődni.
Esetleg játszhatod lokálisan célhardveren, ám a játékod komplexitása sokkal alacsonyabb lesz, mintha streamelnéd. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem picikét elvonultál az összeesküvés-elmélet kategóriába, az egyedüli dolog ami ezeket a cégeket érdekli az a $$$. Bár így eleinte még az sem igazán.
Stadia-t kerülöm én is kilóméterekről, de:
-> szerintem túl mélyre mentél a gondolatmenettel, az ok amiért saját áruházuk van az pontosan az ok, amiért a Google Play olyan sikeres: az eladások egy bizonyos százalékát elteszi zsebre a Google, érdemes ránézni a Play Store-ra, iszonyatos bevételi forrás.
-> amúgy is szükségük van másodlagos bevételi forrásra az ingyenes csomag miatt (túl sokat nyújtanak ingyen, vásárlásokból tudnák finanszírozni)
(-> stadia egy sz@r játékélmény tekintetében
)Geforce now: tulajdonodban lévő már megvásárolt játékokkal játszol... Részben itt is megértem a felvetésed, de csak azért mert a GOG, mint áruház még nem támogatott, de vannak pletykák miszerint támogatott lesz a jövőben. Még egy dolog: ezzel a szolgáltatással más felhasználói réteget takarnak le, mint a gémer hardver vásárlók. Az egész arra megy ki, hogy onnan is bevételi forrásuk legyen, ahonnan még nem volt.
Shadow gaming, Paperspace és társai: drágábbak mint a konkurencia de saját VM-et kapsz teljes kontrollal (pont ezért drágább, nehezebb az infrastruktúra felállítása). A VM-ek titkosítottak (mindkét cégnél voltam felhasználó, és voltak olyan gondjaim, amikhez kértem segítséget OS-el kapcsolatban, de nem tudtak segíteni távolról mert nincs hozzáférésük a VM-hez, így inkább extenzív utasításokat kaptam a problémák megoldásához).
Én ezzel saját oldalamról lezártam a témát, nem ez a Cloud gaming topik

-
Rossi
addikt
Kifejtenéd bővebben?
99%-ban munkához, esetenként fél-egy-másfél óra játékhoz miért nem jó egy gaming laptop?
Monitor lesz rákötve, ha annyira hangos lesz, akkor a 600k-s laptop mellé (alá) nem pénz egy cooler pad, aztán ennyi.
Munkához is kellene a dedikált VGA, rohadt nagy (akár 50 Mb) pdf terveket nézegetni. -
-
mettek
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Így is lehet nézni de nem az ördög találta ki a cloud gaminget. Egyszerűen azért jött létre hogy olyanokat is elérjenek akiknek nincs dedikált gamer PC-jük, konzoljuk.
-
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
These Tweets are protectedOnly approved followers can see @mcclure111’s Tweets
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én nem felejthettem el, mivel sohasem tudtam
Szóval okosíts fel minket,isszuk a szavaid.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mire is megy ki a játék?
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vonzó meg minden, de ne felejtsük el, mire megy ki a játék a cloud gaminggel.
-
jonnyjoker01
veterán
És itt plugolnám a Geforce Now-t, aki esetleg gyenge hardverrel rendelkezik vagy laptopon/telefonon/tableten szeretne játszani otthoni géptől távol, van korlátlan vagy nagy adatkeretű mobilnete.
Mire lehet számítani: ray tracing + max grafika közeli beállítások havi 5 euróért.

-
Én marhára nem fogok vga-t cserélni, de szerintem szükség sem lesz rá.
FHD élsimítás nélkül menni fog ennek a régiségnek is (RX 570), ahogy eddig is ment neki minden.
Aztán majd ha a második hullámos raytracing birkanyírás megvolt lul árakon, és elkezdenek megengedhetőre állni, én is jövök. -
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát, ha vonaton akarna cp 2077-ezni valaki. Mi van abban? LOL
Egyébként arra leszek majd kíváncsi, ha majd elkezdünk játszogatni a játékkal, és elkezdjük beírogatni ide a konfigokat a felbontásokkal. Szeretném a maxot kihozni a konfigomból.
-
Én csak és kizárólag jó kis ips kijelzős öreg Thinkpadeken retro gamingelek.

Ha olyan a game, bedokkolom és külső monitor.Korszerű játékokra PC+TV+vezeték nélküli bill és Steam kontroller.
De valóban, elég célszerűtlen és gazdaságtalan kizárólag játékra laptopot venni.
Persze nem tudhatjuk, lehet, hogy a posztoló nomád életmódot folytat, akkor pedig nem játszik konzol se, pc se. -
mettek
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ebben nem is gondolkodnék...akkor konzol. Amugy meg asztali. Arról nem is beszélve hogy hol van egy lapos teljesítménye a másik kettőhöz képest. Hagyjuk is mert a hideg kiráz a laptopos gamingtől.
-
-
mettek
addikt
Engem kínozni lehetne azzal hogy laptopon játszak.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Jó pár éve figyelemmel követem a játékot, a W3 pedig az egyik legnagyobb kedvencem az utóbbi 20+ évből.
Kb. 3 éve nem játszottam (Hearthstone, Starcraft Remastered integrált VGA-n nem tudom számít-e), a gépemet is eladtam.
Emiatt a játék miatt fogok - legalábbis egy időre - visszatérni, munkás laptop (HP Probook) is leváltásra kerül egy Zephyrus G14-re.
-
Kicsimix
őstag
Ez meg az..
[link] -
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát ha összejönne11.19. után egy otthoni tünetmentes 2 hét pihi, az jól jönne
Ha még megkapnám a 80%-os állásidőt is, az hab lenne a tortán. -
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DelArco
üzenetére
Nemtom mivan azzal a könyvvel de ilyen még nem történt velem soha. Anno még német amazon-ról rendeltem meg az angol kiadást, aztán elvileg ezen a héten érkezett volna meg...erre most nézem hogy mi a szállítás státusza és undeliverable-le változtatták.
Ami nem az hogy nem tudták kikézbesíteni, egyszerűen nem tudják szállítani, úgyhogy kapni fogok rá egy refund-ot.
Ez mi, hogy USA-ban kapható, Európának küldtek kb párszáz példányt, itt is van akinek kiszállították, aztán mióta az a készlet kifogyott azóta sehol sem kapható...
Kissé alulbecsülték az érdeklődést rá van egy olyan érzésem. Virégboltból amúgy szedhető jóminőségű scan, úgyhogy éppen el tudom olvasni amit írnak benne, csakhát nyilván nem azért rendeltem meg mert digitálisan akarom olvasgatni...
Nyilkván first world problem de azért frusztráló.
-
Hello!
Esetleg tud valaki olyan helyet ahonnan meg lehet rendelni most a The World of Cyberpunk 2077 konyvet? Bookdepository-rol syoktam rendelni de ott jelenleg nem elerheto.
-
Vesa
Topikgazda
-
LK
addikt
Igen. Jó hasonlat. Április óta loopban vagyunk

Ránéztem a twitterre én is és láttam, hogy a Street Kid vezet a karakterek között. Én úgy vagyok ezzel, hogy lenyomom Nomaddal, Corpoval párhuzamosan. Jó sokáig fog tartani. És mivel a SK-hez írják, hogy tapasztalt az utcán, ezt csak akkor tudom igazán kijátszani, ha már tényleg veterán leszek. Így harmadszorra, ha még nem csömörlöttem meg végleg a sok játéktól, vele játszom végig. Érdekes kérdés lehet, hogy a két párhuzamos végigjátszásból fogok-e tudni előnyt kovácsolni? Infókat felhasználni? Beszerzési helyek, mission végrehajtások (kimenetelek) mondjuk. Talán a Corpo karaktert érdemesebb lenne nyomozósabbra venni talán, aki ésszel dolgozik inkább.
-
LK
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát nekem is magasabb az ingerküszöböm, mint hogy ezen nevessek. Nagyon unatkoznak a srácok.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
-
mettek
addikt
Ha volt már akkor sorry.
-
LK
addikt
Egy egy legendás fegyver megszerzése, viselése növeli a hírnevet az utcán is. Ami ugye kétoldalú dolog. A reputáció növelése mellett ami ajtókat nyithat meg előttünk, az ellenségeink számát is növelheti. Vagyis egy Rpg-ben így kéne működnie.
-
nubreed
nagyúr
Szerintem az egyedi fegyvernek, ami az adott NPC -nél lesz, nem a brutalitása a lényeg, (nem biztos, hogy sokkal jobb lesz a sebzése, mint ugyanabba a classba tartozó más fegyveré) hanem a kinézetének az egyedisége a lényeg. Én legalábbis ezt a következtetést vontam le az infókból.
-
Vesa
Topikgazda
Ízlés dolga természetesen. De aki már játszott komolyabb játékkal, ahol valamit nagyon nehéz volt megszerezni, az tudja, hogy a játékélmény meghatározó része, amikor ez sikerül. Ez az élmény kimarad a cheat alkalmazásával, tehát szegényebbek leszünk egy jó érzéssel. Ha pedig az a nehezen megszerezhető valami történetesen egy ultimate fegyver, amivel könnyedén aprítunk le bárkit már a játék elején, akkor a kihívást is sikerült lenullázni, további élményektől megszabadítva a játékost.
Ez csak egy szimpla vélemény, nem megmondani akartam, hogyan játszon bárki!
-
Vesa
Topikgazda
válasz
nubreed
üzenetére
"Bizonyos NPC-k bizonyos helyeken vagy questekben teljesen egyedi fegyverrel fognak rendelkezni, amit sehol máshol nem találsz meg a játékban és előfordul, hogy ezt a fegyvert neked adják. De nem minden végig játszásban, ez pl. függni fog attól is, hogy ki vagy, mi a háttértörténeted, stb."
Nagyobb összeget tennék rá, hogy az első modok között lesz egy unlock mod, ami ezeket bármikor elérhetővé teszi. Bár ezek véleményem szerint nagyban lerontják a játékélményt, mégis szinte mindig ilyenekkel jönnek ki elsőként.
-
nubreed
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
Hát remélem igen. De pl. pont a karnál 1 slot lesz és el kell dönteni, hogy pl. mantis blade vagy gorilla arm irányba mész. Tényleg remélem, hogy később ezt meg lehet gondolni ha éppen úgy alakul és ki lehet cserélni másra, de most hirtelen nem találok arról infót, hogy ez tényleg így lesz e.
-
Imilenni
addikt
-
nubreed
nagyúr
Ez egy érdekes videó, jó sok mindent összefoglal és 1-2 új infó is van benne, érdemes megnézni: [link]
De megpróbálok kiemelni 1-2 dolgot:
-A játék mindenekelőtt egy RPG. Rengeteg fegyver lesz a játékban. A testreszabhatóság, felszerelés választás, skill és talent választás, hogy néz ki a karaktered, milyen dialógus opciókat választasz, mindez a KÖZPONTI eleme a játéknak. Páran lehet, csak annyit látnak az egészből, hogy "ah ember ez belső nézetes és fegyverek vannak benne. akkor ez egy lövölde!" Ez csak a felszín legteteje. Sokkal mélyebb, RPG élményre számíthatunk mint a Witcher 3-ban.
-Street racek benne lesznek a játékban valamilyen formában.
-Lesz olyan, hogy kívülről látjuk V-t.
-Bármennyi videót vagy bármi mást láttunk is eddig a játékból, az maximum első néhány óra, a CDPR benne alig van benne spoiler és az is nem jelentős.
-Vannak akik szerint "üres" a város, alig vannak az utcákon. Ez változó, helytől, időtől és egyéb random faktoroktól függően. Valamikor bele fogunk futni hatalmas tömegekbe, valamikor meg alig.
-Az NPC-k reagálni fognak különböző módokon a lövésekre, nem lesz az az érzésed, mint sok más játékban, hogy mindegy hogy és hol lövöd őket, kb, mintha egy darab fát vagy élettelen tárgyat lőnél. Látni fogjuk, ahogy megsérülnek, ahogy küzdenek ezzel, elesnek a lövésektől, stb, stb. Testérszenként eltér majd, hogyan reagálnak az NPC-k a különböző fegyverekből származó találatokra.
-Ahogy fejlődik a karaktered, úgy "fejlődnek" majd a fegyverek is. Más lesz pl. a recoil, máshogy fog viselkedni egy magasabb szintű karakter kezében mint egy kezdőjében. Szóval hálistennek nem egy statikus valami lesz, mint oly sok más játéknál.
-Elég nagy és kitejedt lesz a rombolhatóság. Ha bemész egy helyre és legyakod egy fejlett brutál fegyverrel az ellent, utána a hely tényleg úgy fog kinézni, mint amit rendesen szétlőttek. De ez függni fog a fegyver erejétől.
-Bizonyos NPC-k bizonyos helyeken vagy questekben teljesen egyedi fegyverrel fognak rendelkezni, amit sehol máshol nem találsz meg a játékban és előfordul, hogy ezt a fegyvert neked adják. De nem minden végig játszásban, ez pl. függni fog attól is, hogy ki vagy, mi a háttértörténeted, stb.
-Meg kell gondolni milyen augmenteket/cyberware -t választasz, mert a "helyek" erre végesek.
-
nubreed
nagyúr
Mondjuk itt már durván túl van tolva a kibernetikus módisítás, innen nem látszik maradt e még benne bármi emberi:

-
Vesa
Topikgazda
válasz
eL Geri
üzenetére
Ja értem...A második öregebbnek is tűnik és csúnyán felbotoxolták a száját, viszont az elsőnek meg nincs melle.

Én maradnék a 7évvel ezelőtti design mellett.

Egyébként azt tudni, mi az a LED-es "gallér"? Nyakmelegítő kézi készülék, esetleg szónikus nyakmasszázs, vér-agy gát stimulátor?

-
Vesa
Topikgazda
válasz
eL Geri
üzenetére
Ha "első verzión" ebben a 7 évvel ezelőtti trailerben látott csajt érted, akkor maximálisan osztom a véleméyed.
nubreed
A sivatagi sutyerákok el sem juthatnak majd az irodaházam küszöbéig sem, erről igyekszem gondoskodni a szét implantált magánhadseregem által.
(csak vicc, mielőtt komolyan venné bárki, a mai közhangulatban sajnos már ezt is jelezni kell)Valószínűleg nem is lesznek ilyen lehtőségeink, bár szívesen látnám, de kétlem, hogy ilyen összetettségű lesz majd a játék.
-
Kicsimix
őstag
Nemide..
-
eL Geri
őstag
-
eL Geri
őstag
Ennek a cikknek az elején (fejlécében) látható képről megint eszembe jutott:
Rögtön és nagyon imádtam a női karaktert első megjelenését. Viszont ez a lerobbant új női karakter kiakaszt, hiába mondják, hogy autentikusabb
Minden erőmmel azon leszek, hogy karakter generálásnál valahogy összehozzam az EREDETI női alakot, arcót, azt imádtam. Hiába aztán "sose" fogjuk látni 
-
Vesa
Topikgazda
Én cégesként indítok az biztos...Remélem lesz valami lehetőség, amivel végül egy felhőkarcoló tetején lévő irodám lehet, ahonnan diktálhatom a plebs mindennapjait.

Prolixus
Zene ügyileg osztom a véleményed. Remélem ez nem lesz általános, mert akkor hamar szétkapom a játékfájlokat és cserélem a zenéket magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)