Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• niklebi

senior tag

Sziasztok.
    Kb: 1 év használat után ma belefutottam az első dupla fizetésbe. Galaxy Watch + Samsung Pay. 3 sikeres vásárlás után a 4. kétszer is sikertelen lett,( pin kódot kért, elutasító blokk mind a kettőről) így fizettem az Erste kártyámmal. Haza érve rögtön néztem a telefonon mi történt. A Curve alkalmazásban ott volt az összeg és nem "declined" volt hanem ha jól emlékszem "spending". Megnéztem az S.Pay alkalmazásban ott nem látszott. Közben jelzett a telefon és a Curve-ban megváltozott az állapot, fizetettnek mutatta. Megnéztem az Erste mobilbankban a zárolt tételek között ott volt kétszer zárolva.
    Felhívtam az Erste ügyfélszolgálatát,és mondták, hogy látják a zárolást, de a bolti terminál rossz kódot küldött a banknak ezért lett ráterhelve a számlámra. Reklamáljak az üzletben, vagy a Curve ügyfélszolgálatán. Vissza mentem a boltba, nem sokra jutottunk, de legkésőbb hétfőn tud a főnök utána nézni.
    Azóta a Samsung Pay alkalmazásban is látszik, és át van húzva, aláírva, hogy megszakítva, tehát nem teljesült. Ami érdekes a 2 sikertelenből csak egyet látok mindenhol. A Curve-ban 1 fizetett, az Erste 2 zárolt (abból 1 saját kártyás) S.Pay 1 nem teljesült. Na ilyenkor mi van? Ki a hunyó? Kinél nem működik valami rendesen. Ha bolti terminál küldött rossz kódot és ezért levonta a Curve, akkor a Samsung Pay-ben miért van áthúzva?

Új hozzászólás Aktív témák