- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor #2358 üzenetére
Hát én úgy vagyok vele, hogy a pointer-events tiltása nem jó praktika CSS-ből, de lehet, hogy nálad már épít rá valami kód, ezért mindenképpen javasolnék egy backupot, ha ki akarod tisztítani.
Ha Linux rendszeren vagy akkor grep paranccsal lehet relative gyorsan kihámozni az ilyesmit.
A text rendering auto valami bulletproofing-nak néz ki,.Sajnos ez is olyan, hogy lehet, hogy A böngészőben klassz lesz mondjuk az ikon, B-ben meg nem. És akkor ez egy workaround rá. Csak ugye nem 2 kliens van :p
-
törölt tag
válasz
radi8tor #2356 üzenetére
Úgy látom ezek az SVG specifikáció részei, habár a böngészők implementálják a DOM-ra is vagy legalább részben.
Szerintem nem kell különösebben foglalkozni vele, kivéve ha mindenképpen kell a W3C valid plecsni, de a nagyok sem foglalkoznak vele különösebben, átlag usernek meg szerintem nem jelent semmi +t.
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
radi8tor #2350 üzenetére
Szia Moderátor !
Azt szeretném megkérdezni, hogy a DHTML kódolás problémámmal ide kell-e fordulnom, mert a HTML topikban megint lebarmoltak és trolkodásnak minősítették, ami sziven ütött! Tehát nem a CSS kód érdekell, hanem a DHTML kód CSS nélkül. Találtam is egy Css dhtml probléma topikot, de ez zárolva van ! -
Csepe
aktív tag
válasz
radi8tor #2348 üzenetére
Szia!
Vagy egy gradient editor-ral adod meg a színátmenetet, vagy mivel nem jelentős a átmenet, így lecserélheted az összes background tulajdonságot az egy kiválasztott színre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest