Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
illetve azt meg szabadna még kérdeznem, hogy ezen a képen a 3. esettel mit lehetne kezdeni?
arra sikerült még rájönnöm, hogy a stílusban meghatározott "Body background" szine jelenik meg egyből a footer alatt ....
de a képből (ami a landing page-ben Background-ként meg van adva) még lennie kellene még egy képernyőnyinyek ..... képernyőninyek ... képernyőnyinek ....
és a sablon meg aszongya a landing page-nek, hogy addig nyútózzon ameddig a footer engedi .... utána jön megint a sablon background color-ra ....
-
Mr Dini
addikt
Köszönöm ismét a kész megoldást!
Úgy látom sok munka van benne, mivel nem semmi a kód!Csak most jutottam el odáig, hogy éles környezetben is tesztelni tudjam, PC-n tökéletes, Nexus5-ön, Chrome alatt úgyszintén, viszont egy 5"-os Samsung telefonon pl. a gyári böngészővel egybecsúsztak teljesen a betűk. Így inkább hagytam a jelenlegi állapotot...
-
theo_76
aktív tag
köszi szépen! viszont most láttam, hogy egy fontos adatot kihagytam... a div vízszintesen középre van helyezve, fölülről 70px-re van a böngésző ablakban, alul pedig minimum 50px távolságnak kell lennie.
Itt van a forrás részlet: [link]
Egyébként a belső divnek a túlfutása lefele nálam is fennáll... azért van a workContentData magasságának 423px adva, míg a külső divnek 500px az eredeti megoldás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Call of Duty: Black Ops 7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én is erre jutottam...

Elfelejtettem escapelni a záró tag-et. De ha berakom azt a / jelet, ugyan reszponzív lesz a méret, de szétcsúszik minden...