- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Köszönöm válaszod!
Én amilyen mázlista vagyok, tuti megfogják akkor is, ha csak 1$-al több
De kitaláltam, hogy egyesével is meg lehet őket venni és úgy sem lesz sokkal drágább, meg kevesebb kiadás is egyszerre. Elsőre a 6 mm-est tervezem.Én is gondoltam erre, hogy biztos ugyan ott készül, csak más címkét raknak rá. Keresgettem is már néhány dolgot, ha rá pillantanátok, nehogy valamivel nagyon mellé nyúljak tudatlanságom okán:
Az amici prizmában csak noname olcsót találtam, az Svbony majdnem olyan drága mint itthon. Vajon elég lehet az ezerpárszáz forintos is?
Komolyabb fotózásról letettem, de gondoltam telefonnal rövid videókat tudnék készíteni. Kinéztem egy ilyen telefon adaptert.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- Horgász topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- További aktív témák...
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest