- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Mindig is érdekelt a csillagászat, de csak nemrég vetődött fel bennem, hogy vehetnék egy távcsövet. Elkezdtem olvasgatni a témában és mivel a bolygók mellett nagyon érdekelne a mély-űr észlelés, és a hordozhatóság is fontos lenne, kinéztem a SkyWatcher 130/650-ös Newton távcsövet.
Mivel utólag is jó sok mindent kell még megvenni hozzá, gondoltam használtat kellene keresni. Na és találtam egyet 50e-ért, de a következőt írja az eladó:"Jó állapotban van, nem kopott, néhányszor használtuk, a tubuson van egy kb. 1 cm-es horpadás, de ez a képalkotást nem befolyásolja."
Mi a véleményetek, meg szabad így venni, vagy inkább hagyjam?
Köszi előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Peugeot, Citroën topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos Otthon / Smart Home
- Acer PL3510ATV – A tökéletes otthoni mozi?
- Nők, nőügyek (18+)
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest