Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
popey37 #5529 üzenetére
A másik, hogy az a pénz számszerűen hiába több, ugyanannyi kenyeret kapnál érte, mint amikor megvetted a cuccokat. (Más kérdés, hogy te pont áron alul szoktál hozzájutni mindenhez..)
5150head (#5528)
Ne add el a szerkót, csak ha vesetranszplantációra kell a lóvé!
Laptopokról sokat lehetne beszélni. Az a probléma, hogy tényleg ki lehetne dobni a 2-300.000 Ft-os gépek nagy részét is pár év múlva, ugyanúgy, mint sok telefont. A másik, hogy azt gondolná az ember, hogy majd a 400.000 akkor jó lesz. Sajnos azonban ez sem valószínű. De ha jó is lenne; kinek van pénze fél millás laptopokkal szaladgálni?
Én itthon is, sőt szűk családi körben is, meg melóban T530-at meg T430-at használok. Teljesítményben sem marad el, a konstrukció meg iszonyat jó mai szemmel és tudom, hogy 5 év múlva is hibátlanok lesznek ezek a gépek. Úgy néznek ki, mintha tegnap vettem volna őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest