- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Büdös mázlisták... [link]
-
Csemike
aktív tag
Fázom és szurtos vagyok, mint egy kéményseprő. Mindenki fogja meg a gombját.
Csuhajja!
-
Csemike
aktív tag
Múltkor az Oktogontól sétáltam a Nyugatiig és a körút egyik kirakatában ezekre bukkantam.
A redaster.hu-n kiderült, hogy a csapat még legóból is csinál fülbevalókat!
Nem hordok ékszereket, de fülbevalót szinte mindig, és azokból is a kicsit különleges, nem szokványos darabokat szeretem.
Jövő vasárnap kimegyek a WAMP-ra, elvileg ott szoktak lenni. -
Csemike
aktív tag
Hazaküldtem minden nyárigumis kollégát, hogy ne sötétben csúszkáljanak haza, én meg itt maradok estig.
(Ha az éjszakás nem tud bejönni, akkor holnapig.
)
Nem baj, Bon Jovi velem van.In these arms
Wanted
Bed of rosesÓjeee.
-
Csemike
aktív tag
Közeledik a karácsony, és mint minden évben egyszerre várom és viszolygok tőle... Tulajdonképpen csak ma reggel jutott el az agyamig, mikor fél hétkor felriadtam egy elég béna álomból és bámultam a fejem felett lévő polcot és könyveket, hogy... Ómájgád, szerdán már december van, ráadásul ma van advent első vasárnapja!
Amikor gimis voltam, ilyenkor mentünk az osztálytársaimmal hajnali misére, utána egy kis agapéra. Nagyon szerettem ezeket a rorátékat, hajnali csendes miséket, lehet, hogy szentimentálisan hangzik, de akkor ott a halandó tényleg megtapasztalt valamit a Végtelenből, ha volt hozzá "szeme". Bárcsak képes lennék rá, mindig kicsukni a bántó dolgokat és arra figyelni, ami igazán lényeges... Másrészről, miért zárnám ki a bántó dolgokat? Akkor az öröm mitől lenne öröm?
Pl.: mindig örülök a gyerekeknek, akik megismernek és felkéredzkednek a karomba, vagy velem teszik meg az első lépéseiket, vagy amikor érthető halandzsában kimondják a nevemet ("inda, dinda, lida"). Vagy amikor az édesanyjuk borul a nyakamba sírva, mert rendbejöttek a dolgai és a közös munka véget ér. Szeretem a munkámat, jól választottam.Najó, mindenkinek elnézést kívánok ezért a "szemnemmaradszárazon" nyavajgásért.
Szóval karácsony... Az év kereskedelmi "atomvillanása", itt az idő nagyot szakítani, műszaki cikk dömping, Ikea-túrázó tömeg, teszkógazdaságos szaloncukor, kínai égősor, és még megannyi minden más... Belépsz egy üzletbe és a Wham énekel neked az elmúlt karácsonyról, vagy Mariah Carey arról, hogy igazából csak téged akar "karira ajiba".
Minden csillog-villog, bár ebből a szempontból nem valami kreatívak a kereskedők, minden évben ugyanaz a dekoráció, műfenyvek, villogók, piros és zöld minden (miközben hozzáteszem, a karácsony színe a fehér és az arany, de ez már igazán csak szőrszálhasogatás). Egyszer megkérdeztünk a madaras teszkóban egy pénztárost, hogy nem unja-e még a zenét. Szegény, nagyon elcsigázott fejet vágott. Őszinte részvétem.
Szóval ma ért az első sokk. De azért mindenkinek boldog első advent-vasárnapot kívánok. [link]
-
Csemike
aktív tag
Na, ezeket most azért, hogy rihegjetek-röhögjetek. Höhö.
Mellesleg fogytán van a parfümöm, alig valamicske lötyög az alján. Ilyet hasnyáltam eddig:
Ami teljesen jó volt, nagyon szerettem az illatát, de most valami új után vadászom. Tegnap jártamban-keltemben (értitek, én voltam a járókelő, csak úgy jártam-keltem) betértem egy Douglas parfümériába kicsit szaglászni. Sokat nem tébláboltam ott, mert kevés volt az időm, csak párat orrontottam meg. Jó illatok voltak, de valahogy egyik sem volt az igazi. Legközelebb, amikor rászánok mondjuk egy szombat délutánt illatvadászatra, nagyon felkészülök. Minden papírkára, amire fújok, ráírom az adott parfüm nevét, és pár óra elteltével ismét megszagolom.Talán így meglesz a tökéletesen lindás illat.
Más. Felpróbáltam egy nagyon faen kabátot a C&A-ban. Egyetlen szépséghibája az ára.
Így megy ez csóró szocmunkáséknál.
-
Csemike
aktív tag
Arany és kék szavakkal
Miképen boltíves,
pókhálós vén terem
zugában álmodó
középkori barát,
ki lemosdotta rég
a földi vágy sarát
s már félig fent lebeg
a tiszta étheren, -
ül roppant asztalánál,
mely könyvekkel teli
s a nagybetük közébe
kis képecskéket ékel,
Madonnát fest örökké
arannyal s égi kékkel,
mígnem szelid mosollyal
lelkét kileheli:
úgy szeretnélek én is
lámpásom esteli,
halavány fénye mellett
megörökítni, drága
arany és kék szavakkal
csak Téged festeni,
míg ujjam el nem szárad,
mint romló fának ága
s le nem lankad fejem
a béke isteni
ölébe, én Szerelmem,
világ legszebb Virága./Dsida Jenő/
-
Csemike
aktív tag
-
Csemike
aktív tag
Csaknem két héttel a szülinapom után kapok egy e-mailt.
"Kedves Linó!
3-án volt születésed napja, verd a tenyered egy nagy marék.....Boldog szülinapot öreglány."Kkköööösssszzzz, Szilvi, tudtam, hogy rád mindig lehet számítani.
A mai nap történése még, hogy reggel felébredvén konstatáltam, hogy egyedül valék itthol. Miközben próbáltam bebootolni, kicaplattam a konyhába, a kotyogósba feltettem a kávét, melegítettem tejet, elővettem a milkabocis bögrémet, és teljes nyugalomban elkészítettem a kávémat.
A nappaliba besütött a Nap, és ez olyan megmagyarázhatatlanul jó érzéssel töltött el, hogy nem a megszokott módon folytattam tovább a reggelemet. Tehát nem gép bekapcs, ímélnéz, logoutolvas, hanem elkezdtem a bakelitek közt böngészni. A kezembe akadt egy régi ragtime lemez, amit már nagyon régen nem... Ha úgy vesszük, maga a lemez nem is olyan régi a ragtime-hoz képest, mert hetvenes évekbeli kiadású, és valami prágai orkeszter zenél. Nagyon jól csinálják, sajnos az ő előadásukban nem találtam meg a jutyubon, de íme egy-két dal, amik ma jól estek a kávé mellé, és állandó mosolyra húzták a szájamat.
Szóval volt itt Pineapple rag, The Entertainer és a The ragtime dance is.
Lehet elmeháborodottnak nézni, mert milyen zenéket van bátorságom nemhogy hallgatni, hanem élvezni is.
A macskának is tetszhetett ez a kis "reggeli áhitat", mert feltápászkodott a radiátorról, és odaült az ablak melletti asztalra, pontosan a herendi lámpa és egy cserepes virág mellé. Onnan nézdegélt. Egészen olyan volt, mint egy megelevenedett festmény a kínai piacról.
A máma összegereblyézett juharlevekről is szeretnék megemlékezni ebben a dalban.Köszönöm a figyelmet.
-
Csemike
aktív tag
Bizony mondom néktek, sose fallabdázzatok veletek nem egy szinten álló sportolóval, különben úgy jártok, mint újbuda egyszerű lánya, ki - midőn egy szép napon squashütőjét magához véve elballagott vala vele a sportpályára, s ott egy profi teniszezővel játszott -
másnap reggel nem bír vala megmozdulni. -
Csemike
aktív tag
-
Csemike
aktív tag
Tegnap moziban voltam, Ízek, imák, szerelmek című filmre vetettem sugarát kökény szemeimnek. Ez a Julia Roberts egyszerűen nem öregszik, valami nagyon jól tartósítja... A film maga végülis egész jó volt, de amire felkaptam a fejem, az a zene. Valaki nagyon jól összeválogatta a filmhez a zenéket!
Például:Josh Rouse - Flight attendant
Neil Young - Heart of gold
U. Srinivas - Kaliyugavaradana
Neil Young - Harvest moon
Bebel Gilberto - Samba da bencaoTegnapelőtt meg az Avatart néztem meg, végre!
-
Csemike
aktív tag
Anyu gimnazista korában olaszul tanult, meg ugye igen aktív zenei életet élt tizen-, huszonévesen (a zene nyelve pedig az olasz, mint tudjuk), ezért gyerekkoromban igencsak kaptam az ő részéről is a muzikalitást. Sokat zongorázott nekünk, de ami a mai napig nagyon határozott emlék, hogy az olasz nyelv és a zene szeretete miatt igencsak megkedvelte a hetvenes, nyolcvanas évek "italo-disco" stílust.
Nem csoda, hogy én is egy olasz slágerről kaptam a nevemet. A nővérjema Malvin,bezzeg egy nagyon romantikus, irodalmi névvel büszkélkedhet, mint a Régimódi történet főhősnőjének neve. Ott volt idő gondolkodni, de nekem viszont nagyon sürgelékesen a néném után kellett világra jönni. Azért így előttem van, ahogy a névválasztásokban megcsömörlött édesanyám hallgatja a rádiót, mennek az imperialista, nyugati zenék a Kossuthon, és a homlokára csap: hát akkor legyen Linda!
Szóval az ilyen zenék abszolút az óvodáskoromba repítenek vissza.Azért kíváncsi vagyok, a svédül tanuló zenerajongók mit kedvelnek, skan-diszkót? Fuuuhhh, Linda... De rossz volt.
-
Csemike
aktív tag
A sérthetetlen
Fejéhez vagdosott minden csúfot, rosszat
a finnyás antilop a rinocérosznak:
- Maga vaskos tuskó! Bamba, bárgyú, kába!
Tévedésből került Noé bárkájába!
Formátlan, ormótlan,
iromba, goromba!
Önmagánál rútabb, olyannyira ronda!
Ó, bár rúghatnám jól faron,
maga faragatlan barom!
Böffent, mocskol, piszkít bárhol,
s nem sül le a bőr a kérges pofájáról!
Pislogott a rinocérosz:
- Bár tudnám, hogy mire céloz!...A babonás fekete macska
A fekete macska búsan bandukolt.
Nem csoda, hisz szegény csonkafarkú volt.
Tizenharmadikán, s persze pénteken
lett kunkori dísze ilyen éktelen.
Azért vesztett el abból egy darabkát,
mert az úton maga előtt szaladt át...Romhányi József
-
Csemike
aktív tag
-
Csemike
aktív tag
Ha már nagyon meguntam a tanulást, ezzel fogom magam szórakoztatni.
-
Csemike
aktív tag
Szülinapomra küldöm magamnak ezt a számot, meg mindenkinek, aki nem szereti, hogy szeresse meg.
-
Csemike
aktív tag
Novemberi elízium
A lábadozás ideje. Megtorpansz
a kert előtt. Nyugalmas sárga fal
kolostorcsendje háttered. Kezes
szellőcske indul a füvek közűl,
s mintha szentelt olajjal kenegetnék,
érzékeid öt meggyötört sebe
enyhületet érez és gyógyulást.Bátortalan vagy s ujjongó! Igen,
gyermekien áttetsző tagjaiddal
a nagyranőtt kendőben és kabátban,
mint Karamazov Aljosa, olyan vagy.És olyan is, mint ama szelidek,
kik mint a gyermek, igen, olyan is vagy,
oly boldog is, hisz semmit sem akarsz már
csak ragyogni a novemberi napban,
és illatozni toboz-könnyüen.
Csak melegedni, mint az üdvözültek.Pilinszky János
-
Csemike
aktív tag
"Estve jött a parancsolat,
Violaszín pecsét alatt..."Hogy lejár a műszaki érvényesség, és meg kéne csináltatni.
"Indúlt nyelvem bús nótára,
Árva gerlice módjára."Az egésznek az anyagi vonzata miatt. Hát jó, felkerekedtünk a szerelőbához.
"Csákóját könnyel öntöztem,
Gyászpántlikám rákötöztem..."Már a kocsiét, bittos voltam benne, hogy egy csomó baja lesz, és át se megy a vizsgán.
Először is a lyukakat kellett befoltozni az alvázon. Ezt egy másik szerelőbá csinálta, aki ilyet is tud. Ja, meg ez a másik vissza is forrasztotta a letört kipuffot.
Szóval ezzel megvoltunk 1 nap alatt, jöhetett a többi csinálni való.
"A lelkem is sírt belőlem,
Mikor búcsút veve tőlem..."Szóval otthagytam a szerelőnél, hogy hát majd lesz, ami lesz... Ééééés, láss csodát, annyira nem is volt gázos a helyzet.
A jobboldali kormányösszekötő-gömböt kellett kicserélni, a fékbetét+féktárcsa csere és a szervó ékszíjon kellett húzni egy kicsit.Meg ilyen apróságok, hogy épp esedékes olajcsere, fagyállóval feltölteni, stb.
Úhhogy két évre ez is újra letudva.
Ja, az idézetek Csokonai Vitéz Mihály: Szegény Zsuzsi a táborozáskor című verséből valók.
-
Csemike
aktív tag
Ugyan majd csak 5 nap múlva lesz, de a kolleginák felköszöntöttek szülinapom alkalmából.
A mikiegeres szütyőmhöz vettek nekem egy mikiegeres táskát.
Ez a tinidizájn vajon lefarag valamennyit a 28 évemből?
-
Csemike
aktív tag
Túl vagyok rajta. Így elsőre nagyon tetszett, bár látszik, hogy nincs latintáncos előképzettségem. Az edző láthatta rajtam, hogy nagyon koncentrálok, mert odajött hozzám és azt mondta, hogy nem kell annyira komolyan venni, élvezni kell.
Végülis igaza van. A lényeg, hogy a zenére azért nagyjából együtt mozogojon az ember a többiekkel, de végülis a legfontosabb, hogy jól érezze magát.
Szóval abszolút pozitív az első benyomás.Egy óra ilyen ugri-bugri, tinci-tánci úgy megmozgatott, hogy deréktól lefelé minden tagom fáj.
Plusz a karjaim is... Ami nem baj, az izomláz jó dolog, csak rá kell kicsit még dolgozni ma.
Egyetlen szépséghibája a történetnek az, hogy drága, nagyon.Vannak máshol is zumba órák olcsóbban, de ez most így megtetszett, az oktató is, a társaság is, jófejek, nem csak csinibabák fitnesszelnek itt, hanem vannak ducik, soványak, magasak, alacsonyak, stb.
A ezzőbán is látszik, hogy nem csak lenyomja az órát és megy a dolgára, hanem élvezi is, amit csinál, minden feladatot, koreográfiát végigcsinált a csoporttal, óra végére ugyanúgy izzadt, mint mi.
[link] -
Csemike
aktív tag
Na, most már Isten sem ment meg attól, hogy holnap kipróbáljam a Zumbát.
Valami ilyesmire számítok.
Szerintem élvezni fogom, zene, tánc, mozgás...
Bejelentkeztünk a Csörsz utcai Sportmaxba, a holnap délutáni órára. Akinek van kedve gyüjjék, jó lesz!
Legalább ha megkérdezik mit sportolok, már két érthetetlen sportágat mondhatok. A nordic walkingot és a zumbát. Najó, ez utóbbi nagyképűség, még csak holnap esek túl az első alkalmon.Majd holnap élménybeszámolok.
-
Csemike
aktív tag
-
Csemike
aktív tag
-
Csemike
aktív tag
Konfliktuskezelés szemináriumon csináltunk egy szabad asszociációs tesztet. Ez úgy néz ki, hogy egy papíron vannak téglalapok, amikbe szabad asszociációval (tehát, ami elsőre az ember eszébe jut) bármilyen szót be lehet írni. Aztán kiértékelésnél persze kiderül, hogy a papíron itt-ott elhelyezett téglalapok valamit jeleznek.
Nos, az "óriás"-nak elnevezett rubrikába nálam a "zene" került. Az óriás növekedést, hajtóerőt, legfőbb motiváló erőt jelent. Miért nem vagyok meglepve?
És tényleg nem gondolkodtam egyik rubrika felett sem, hogy "ide most mit írjak?".
Aztán vannak még más szavaim is más-más téglalapban, de azt inkább hadöjuk.Sz'al zene. Chill out, késő van.
-
Csemike
aktív tag
Sztrájkba lépett a fejem.
Két hete szünnap nélkül nyomom a sulit meg a munkát, és ma kibírhatatlan fejfájással ébredtem. Ma is szép lesz. Elvileg fél 9-től előadás, aztán szeminárium háromnegyed kettőig, egyetemről munkába, ahol éjszakai ügyeletes is leszek, helyettesítek.
Na, én indulok is...
[link] -
Csemike
aktív tag
Hát ez csúcs... Átvettem a jogos-hitványom (gy.k. vezetői engedély, háború előtt születetteknek hajtási engedély), és az okmányon ha lehet még rosszabb a kép minősége. Konkrétan a hajam, a szemem, alatta két karika meg a szám látszik.
-
Csemike
aktív tag
"Különös volna, hogy míg az egész Természet, minden bolygó örök törvényeknek engedelmeskedik, lenne egy kicsiny, öt láb magas állat, mely e törvényeket megvetve úgy cselekedhet, ahogy jól esik neki, kizárólag saját szeszélyeit követve."
(Voltaire)
-
Csemike
aktív tag
A fejlámpa egy nagy kaki volt. Nem volt valami erős fénye, így többet ártott, mint használt. Inkább megyek tovább sötétben, amíg nem lesz pénzem egy olyan fejlámpára, ami rendesen bevilágítja előttem az utat, nem csak valami halovány foltot látok magam előtt (és csak azt, mert emellett a homlokomon világító lámpa szépen kiiktatta a periférikus látásomat). Szerencsére, ez is csak kölcsönben volt nálam, most már tudom, hogy milyen lámpát ne vegyek.
Csütörtökön, pénteken Vérteskozmán voltam a kollégákkal (csapatépítés
). Ez egy egyutcás kis falu a Vértesben, gyönyörű, tornácos parasztházakkal. Állandó lakosa egy van, a többi házban csak hétvégente leledzenek "városi zsiványok". Úgyhogy igazán békés, ríraríratérerő se nem van.
Itt egy utcakép, az egyetlen utcáról.
Szóval csütörtökön jött egy tréner és mindenféle feladatok voltak, voltak nagy röhögések, este bográcsozás, éjszakai kirándulás.
Pénteken már megfogyatkozott a társaság, így heten indultunk el Várgesztesre. Nincs messze Vérteskozmától, kb. 5 km. Az már nyem olyan szép, mint Kozma. Felkutyagoltunk a várba de zárva volt...
Jól esett a "menés", hárman haladtunk az élbolyban, elég jó tempót nyomtunk, hegynek felfele is, pedig azt hittem, majd jól lemaradok.
De megszívtuk, mert mi értünk vissza először Vérteskozmára, és a leglassabb embernél volt a kulcs, aki utánunk kb. negyed órával futott be és jól ki is röhögött, hogy amíg ő nem jött, nem volt se pisi, se folyadékpótlás, se semmi.
Nem érdekes, addig ültünk a templom előtt és "fíldöszánsájn" volt.
Na szóval jó volt, jó dolog ősszel kirándulni, ha süt a Nap.
-
Csemike
aktív tag
Tegnap megint jól rámsötétedett a Normafánál. A kisvasúttól (Normafa megállótól) mentem fel a János-hegyre és vissza. Körülbelül félúton szakadt rám a teljes sötétség, az orromig se láttam, már megint azt se tudtam hova lépek, pláne úgy, hogy nem az aszfalton mentem, hanem az erdőben. Egyes, nem túl meghatározó vélemények szerint egy őrült vagyok. De! Ma szereztem fejlámpát.
Úhhogy nothing's gonna stop me now. [link]
-
Csemike
aktív tag
művésznő4-nek ugyan privátban már megköszöntem a kedvességét, és hogy gondolt rám, ráadásul egy igen jó zenével kapcsolatban, most azért küldök neki még egy számot.
Tori Amos - Murder, he says
Remélem tetszik neked. Úgyis bárénekesnő hangod van.Nekem is. Bár ne énekelnék.
-
Csemike
aktív tag
Jaj, ezt is akartam, de lemaradt. [link]
-
Csemike
aktív tag
It's my life, and It's now or never, I ain't gonna live forever
subidubi... dúdudúúú...vábádápp
-
Csemike
aktív tag
Beszéljen helyettem az alábbi blogbejegyzés. Remekül összefoglalja a véleményemet erről a boszorkányüldözésről, mivel elég jól ismerem a kórházi szülések körülményeit, a pénztelen kismamák kálváriáját, úgysem tudnék higgadt fejjel véleményt alkotni. Nem, és nem fogok híreket linkelgetni következmények nélküli orvosi-kórházi műhibákról...
-
Csemike
aktív tag
Végre, megújíttattam a jogosítványomat. 6550,- volt az orvos, 4000,- az új okmány. Az mondjuk érdekes volt, hogy az orvosi vizsgálaton az orvossal nem is találkoztam, az asszisztens kitöltötte a pépört, hogy alkalmatos vagyok, és pápuszi. Ja... Megkérdezte, hogy szemüveges vagyok-e illetve, hogy szemüvegben vezetek-e.
Nemleges válaszom gondolom megnyugtatta. Azt nem tudom, mi lett volna, ha szemüveges vagyok, esetleg kölcsönkéri a papírok kitöltéséhez, fene tudja.
Az okmányirodába időpontot kértem, így azt is lezavartam 10 perc alatt. Persze, a fotón megint úgy nézek ki, mint egy gyakorló elmebeteg, mert megkért a csaj, hogy mosolyogjak... És persze végig többesszámban beszélt. "Most beülünk a kabinba, jó, a kamerába nézünk, optimistán mosolygunk, kész!" Erről eszembejutott a "Zsiráf a fényképésznél" című versike.Jerzy Kern: A zsiráf a fényképésznél
Fénykép kellett a zsiráfnak,
fényképészhez ment vasárnap
- Le tud engem fényképezni?
- Kérem!
- Szépen tud ön fényképezni?
- Szépen.
- És a képet most csinálja?
- Nyomban!
- Van-e hozzá masinája?
- Ott van!
- Nem fog a kép elmozdulni?
- Kár izgulni!
- És elférek majd a képen?
- Csak a fele fér rá, kérem.
- S mi lesz a másik felemmel?
- Hát, azt majd külön veszem fel.
- De remélem, nem lesz drága.
- Két kép ára.
- Hátha elférek egy képen!
- Semmiképpen!
- Nos, ha másképpen nem megy: rajta!
Csett: a lába.
Csett: a torka
- Kész! Fél meg fél az egy egész.
Uram, roppant vonzó rajta!De hogy miért pont optimistán kell mosolyogni? Próbáltam felvenni a "jónapot biztosúr, alacsonyan szálltam esetleg? nem, nem fogyasztottam alkoholt. muszáj megfújni?" mosolyomat.
Szerintem az ilyen kártyaokmányain senki nem úgy néz ki, mint a való életben... Nem is értem, miért fontos a mosoly, de engem mindig "megmosolyogtatnak". Az igazolványkép nem a családi albumba készül...
És nem tarthatom meg a rózsaszín, ősrégi papírjogosítványomat.De visszaadta a néni, hogy be tudjam szkennelni, majd akkor kell leadnom, ha megyek az újért. De beszkennelve kell a fenének.
-
Csemike
aktív tag
-
Csemike
aktív tag
Szerintem a néni PH! törzstag.
Vajon melyikőtök lehet az...?
Joliról meg Erzsiről nem is beszélve.
-
Csemike
aktív tag
Tegye fel a kezét, aki még nem focizott vadgesztenyével!
Az még nem élt igazán.
[link] -
Csemike
aktív tag
Sz*rrá égtem a napon a Balaton közepén.
De legalább vitorláztam, életemben először. Siófok-Alsóörs-Tihany-Siófok. Délelőtt fél 11 körül indultunk és este negyed kilenckor kötöttünk ki.
Alsóörsön felmentünk a hegyre borozni, Tihanyban pedig az apátsághoz caplattunk fel a kikötőből.
"Anyuuuuu! Kik laknak az apátságban? Apátok..."
És csak ringatóztunk és ringatóztunk és nem is volt hányingerem.A nyílt vízről nézhettem a naplementét. Most még csak tőmondatokban vagyok képes beszélni a mai napról.
És köszönöm Istenem, hogy ilyen jó idő volt egész nap!
...minden másra ott a Mastercard.
-
Csemike
aktív tag
Mai skorpió:
Ez a nap sok lehetőséget tartogat érzelmi téren számodra, hiszen elköteleződést, mélyülő érzelmeket hozhat. Munkahelyi ügyekben szükséged lesz az átlagosnál több toleranciára, alkalmad lesz próbára tenni a saját erődet.
A munkahelyis részt már megtapasztaltam.
Na megyek, szereztem egy kasztanyettát, gyakorlok rajt'.
-
Csemike
aktív tag
A legjobb gyógyszer a Cranberries (meg a zene, úgy általában).
-
Csemike
aktív tag
Ezt meg csak úgy. [link]
-
Csemike
aktív tag
Hazajövök? Üres a belem? Tiszta ideg vagyok! Vacsora sehol! Hiszti aaaaaz van! Csempe a francba az van! Vacsora semmi!!!Szóval hazajövök ma a munkából,tiszta idegbe'mércsinálodeztvelemgézaalig látok, pedig nem vagyok hemüveges, ezer hangya mászkálja tele a zagyamat, szóval nem vagyok jól, és nem jött meg a levél Vácról, pedig a pécsi már tegnap óta itt figyel, és ezt a kettőt holnapig le kell adnom az eltén, szóval levél sehol, a pendelyem tele lesz a világgal, lefekszem aludni, és legédesebb álmomból felvernek, hogy ne', itt a leveled! és nem tudtam, hogy most örüljek, mert egyenesbe jöttek az egyetemi tanulmányaim, vagy legyek mérges mert a hangyainvázió nem fejeződött be, és aztán úgy döntöttem, hogy holnap szabotálom egy kicsit a munkát és később megyek be, mint kéne, majd kimagyarázom, és elmegyek a papíruszokkal az egyemegre, most meg zenét hallgatok és fel is fordulhat tőlem a világ. -
Csemike
aktív tag
Jó a sör a Paulanerben, ezt konstatálom.
Ülőpárna azért jöhetne a kinti székekre...
-
Csemike
aktív tag
Jövő héten kedden vitorlázni megyek a Balcsira - felvitte az Isten a dógomat - és ez alkalomra sütnöm kell két tepsi csokis sütit. A nagyon csokis fajtából. Nagyon csokis és nagyon diós.
Juj...
Ha túl vagyok ezeken az embertpróbáló vállalkozásokon, majd írok róla.Mindenesetre a vitorlásra viszek néhány hányászacskót...
-
Csemike
aktív tag
Szép gyermekeim az Úrban...
...tegnap dógom volt Vácon, a fősuliról kell egy papír az eltének. Szépen eldöcögtem az M2-n Vácig, bár elgondolkoztam, hogy vajon az M3-Szerencs utca kereszteződésben nekem miért nem sikerül soha zöldet kifognom.
Nem mintha minden nap arra járkálnék, de eddig akárhányszor voltam ott, mindig épp pirosat kaptam, vagy már állt a sor. (Mai napig nem értem, a Szerencs utca forgalmát miért nem egy alul- vagy felüljáróval oldják meg.
Bittos meg van az oka.)
Nu mindegy...
A főiskolán aztán kiderült, hogy mivel én még Krisztus előtt hatvankettőben jártam oda, amikor még nem volt se kreditrendszer, se Bologna, se neptun meg ETR, ezért a papír az nem olyan egyszerű, hogy én csak besétálok és akkor a kezembenyomják. Neeeem. Nekik ehhez le kell menni a pinecébe, ott a kartotékok között kotorni, kikeresni, hogy F. Linda budapesti lakosközös italozást követően élettársát megszúrvalójában tényleg mennyi félévet fizettetett ki az állammal. És hogy bocsi, de most erre nincs idő, majd megkeresik és postán elküldik. Dehát pont emiatt mentem személyesen, mert nem bízom a postában.Na mindegy, azért szépen megkértem őket, legalább elsőbbségivel adják fel, mert péntekig be kell vinnem a cuccot az Eltére.
Hazafelé benéztem a lehajtót az M3 felé (igen, tudom, baromi nehéz eltéveszteni a kijáratot, tényleg, csak 6 helyen volt kitáblálva
, szórakozott vagyok néha, és híresen rossz tájékozódó), úgyhogy elkezdődött egy "ismerd meg városodat" program, szűk másfél órában. Legalább olyan helyeken is jártam Budapesten, ahol előtte soha. Igaz, sok látnivaló nem volt, de legalább nem unatkoztam, mert izgultam, hogy éppen vajh hol járhatok, és dühített, hogy minden lámpa előttem váltott pirosra. Aztán amikor megláttam egy táblát, hogy balra Lágymányosi-híd, akkor az tök jó volt, és hazataláltam.
-
Csemike
aktív tag
Néha elcsodálkozom, mi mindent lájkolnak fejszbukkos ismerőseim. Íme:
- "Ma nincs kedvem inni... Dehát az élet nem kívánságműsor!
"
- "A melltartó odaszól a bugyihoz: - Kikapcsolódásra vágyom.... - Nemááá, tegnap is miattad toltak le!!"
- " DID YOU SEE THE 10 STUPID MISTAKES ON INCEPTION?"
- " Drágám, ha jössz - ha nem, itt fél órán belül szex lesz..." -
Csemike
aktív tag
Mindig ez a szám jut eszembe, ha a közelgő születésnapomra gondolok.
Na mindegy, legalább a beiratkozás sikerült és az ETR is beengedett a rendszerbe, már fel is vettem a tantárgyaimat.Töööööök izgi lesz.
-
Csemike
aktív tag
Mit keres Kovács Lajos színész egy Radiohead klipben?
-
Csemike
aktív tag
ETR
-
Csemike
aktív tag
Jóduma
-
Csemike
aktív tag
Itt alszik mellettem az alig 2 hetes Olívia és épp zenei nevelésben részesítem. Volt már egy kis Doors, Cranberries, Díppörpl, Hendrix, REM. Meglátásom szerint Doors rajongó lesz, a People are stranger-re csak úgy meresztette a nagy ufószemeit.
Hendrix elaltatta.
Kaman bébi lájt máj fájör!
-
Csemike
aktív tag
Csemi bögje.
-
Csemike
aktív tag
A laposnak szerzek egy ilyet télire.
Úgyis sokat fagy mostanában...
-
Csemike
aktív tag
Divat őket leszólni, de szerintem a Tóth lányok nagyon tehetségesek.
Gabi - jajj, ezt a számot annyira szeretem...
Vera1 - néha ilyen is kell
Vera2 - ez is az egyik kedvencemPersze, Kovács Kati és Presser Gábor is abszolút nyerő!
Ha már úgyis leszólják, hogy micsoda dolog régi zenéket szeretni, akkor csakazaértis.
-
Csemike
aktív tag
Asszem ideje lenne alkalmazkodnom.
Az evolúció során csak az alkalmazkodók maradtak fent.
[link]
-
Csemike
aktív tag
Csak dolgozni ne kelljen. Persze rájuk is szükség van.
Körutazáson a Balkánon
Ülök egy száguldó vonaton.
Kiszállok - én csak foglalom a helyet,
Valaki másnak vettek ide jegyet.Kizárom magam a mából,
Ebből a tolakodó buta világból,
Kizárom magamat végre,
Ne jusson minden az ördög kezére.Pénz az isten, az ördög örül,
Jobb, ha megtanulsz ördögül.
Nem is olyan vidám, én elismerem,
Ha itt élne, zokogna Woody Allen.Kizárom magam a mából,
Ebből a tolakodó buta világból,
Kizárom magamat végre,
Ne jusson minden az ördög kezére. -
Csemike
aktív tag
-
Csemike
aktív tag
A friss házasok első hete:
Férj: Ez volt minden álmom!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?
Férj: Dehogy. Ezt még egyszer meg ne halljam!
Feleség: Szeretsz engem?
Férj: Még jó hogy!
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá!
Feleség: Megcsókolnál szerelmem?
Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?
Férj: Soha! Én nem olyan férfi vagyok!
Feleség: Bízhatok benned?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, Kedvesem!Hét évvel később: (olvasd alulról felfelé) ...
-
Csemike
aktív tag
Arra ébredek itt hajnalok hajnalán egy olyan álomból, amiben ácsorgok egy repülőtéren, egy offiszőr pedig az útlevelemet és a nálam lévő pénzköteget (???) vizslatja, egy számomra ismeretlen pasas meg kicsit türelmetlenkedik, hogy mi lesz már, mert mindjárt indul a gépünk Tampába (Florida), akivel én pedig feleselek, hogy mégiscsak haza kéne ugrani legalább csak néhány tiszta bugyiért, mert nincs nálam semmi, mire azt feleli, hogy most mit problémázok, Tampában annyi bugyit veszek, amennyit akarok. Szóval pont akkor, amikor visszaadják az útlevelem és jó utat kívánnak, arra ébredek, hogy fanatikus tag lettem.
-
Csemike
aktív tag
Elzúztak a népek tüzijátékot nézni... Na mindegy, elszórakoztatom magam. Rémlik valakinek, hogy ez melyik reklám zenéje volt? Nem mintha érdekes lenne... De jó zene, és úgy emlékszem, reklámzene is volt.
Kimegyek a hátsó udvarra megnézni, hátha elér a tüzijáték fénye Érdre.
-
Csemike
aktív tag
Azthiszem, kicsit kikészültem...
És én még azt hittem, hogy lesz egy nyugis ügyeletem.
De volt itt minden...
Korai ébredés
kávémentesen munkába jövés
beérkezést követő 5 percen belül újra úton levés a buszpályaudvarra-vasútállomásra
jegypénztárost sodrásból kihozás áfás számla igénnyel (volán, máv also)
várás egy csapat anyára és gyerekre
hangos "Liiiindaaaaaaaaaaaaanéééééééééééééniiiiiiiiiiiiii" -zés a csúcsforgalmas pályaudvaron, amibe teljes pályaudvar belezengés, induló-érkező buszok túlkiabálása 3 csimasz lányka hangjától
még mindig kávémentesség
vonatlekésés
gyerekeknek szóló regisztrációs jegy (mekkora hülyeség) megváltásának elfelejtése
gyerekeknek szóló regisztrációs jegy (mekkora hülyeség) megváltása
következő vonat menetrendből kinézés
várás
anyák és gyerekek vonatra felpakolás
visszajövés
kávéivás (2x)
teszkózás a főnökkel, nagy tételek pakolászása
hazajövés
hívásfogadás: kislányt a budakeszi vadasparkban görény által megharapás
kislánnyal ügyeletre menés
anyuka rosszullevés
kislány jóllevés, két testvérével együtt mint három zsák bolha, a váróban ugrálás
anyuka nagyon rosszullevés...
nagymama a gyerekekért jövés
anyuka kórházba menés
anyuka szocialista tragacsát az orvosi ügyelet elől az otthonba vinni próbálás
2 éve lejárt vizsgás, 24 éves Skodától félés
kétszer lefulladás
rájövés, hogy nagyobb gáz kell
félúton a világítás megtalálás
"Haha! Komenista autót is tudok vezetni" érzés eltöltés és hátradőlve élvezés (nana! a vezetést élvezés!)
otthonba érkezés
telefonálás
anyuka jobban levés
önkéntes természetgyógyász által "hogy vagy?" kérdésre szerényen somolygás
kliensek általi még egy kicsit fejemen ugrálás
kipurcanás
megmondás, hogy holnap akkor zavarás, ha mentőtűzoltórendőr hívás, különben magamért jót nem állás...De azért munka szeretés, mert mindig valami történés, rossz történés is, de nagyon sok jó is!
-
Csemike
aktív tag
Így 8 km gyaloglás után és 1,5 km úszás előtt gimnazista korom kedvencével csapom agyon az időt és magamat.
A mosoly az arcodon
Az volna jó
Játssz egy kicsit a tűzzel
Fáj a szívem érted
Lassú vonat érkezik
Lajhár
Nagy baj van, hol a szívem
A szíved egy banánért
Veled bármit
Szerelmes vagyok -
Csemike
aktív tag
Ehhee...
[link]
-
Csemike
aktív tag
Régen erre kentem el mindig a szemfestéket.
Uhh, hogy pityeregtem... [link]
-
Csemike
aktív tag
Hát igen. Milyen "kínos", ha az ember lesírja a szemfestéket...
[link]
-
Csemike
aktív tag
Igazán nem mondhatnám, hogy balul sült el ez a péntek 13. Bár korábban azt mondtam, hogy nem vagyok mérlegképes, mégis, következzen a mai nap egyenlege.
- Kirándultunk a Pilisben
- Minden elképzelhető szirtre, sziklára ki- ill. felmásztam, 1-2 esetben nem kis riadalmat okozva.
- Egyetlen negatívumként csak úgy mellékesen, otthonhagytam a fényképezőgépem.Igaz, nem a Pilisbe készültünk túlélőtúrázni, hanem csak nordicolni akartunk a Normafánál.
- Lábat lógáztam Szentendrén a Dunánál, fagyival a kezemben
- Elégedetten konstatáltam, hogy alig háromnegyed óra alatt Békásmegyerről hazabékávéztam a XI. kerületbe.
- Fotózkodtunk Trixivel[link]
-
Csemike
aktív tag
Péntek 13.
De rossz annak, aki babonás.
-
Csemike
aktív tag
Én nem tudom, mit hoz a holnap, én nem tudom, mi lesz velem.
Egy hozzáértő, akinek megvan ez a szám, feldobhatná jó minőségben.
-
Csemike
aktív tag
Dicsőség a magasságban Istennek! [link]
-
Csemike
aktív tag
Nekem vajon hány ingerem van? Igen...
-
Csemike
aktív tag
Charity shop. Valami hasonlóval szerettünk volna próbálkozni. Az volt a koncepció, hogy a charity shop mellett egyben képzést is tartunk a végzettség nélküli anyáknak, hogy okj-s eladói szakmát szerezhessenek, a szakmia gyakorlatukat az üzletben tölthessék le. A norvég pályázaton az utolsó körben buktunk el, az NCA pályázatot most egy időre "felfüggesztették". Egyelőre nem lesz belőle semmi. De lehet, hogy jobb is így...
Bedarált volna az állami bürokrácia...
-
Csemike
aktív tag
Van ez a sok rizsa a szerelem kémiájáról (
), meg minden, hogy nem működik a kémia, akkor megette a fene az egészet...
Hát én komolyan nem értem néha az embereket. Csak agyalnak és agyalnak és agyalnak, aztán a sok kémián gondolkodás miatt a szerelem fizikájáról megfeledkeznek, pedig az milyen jó.
[link] -
Csemike
aktív tag
Tegnap óta szúró fájdalmat érzek az alsó állkapcsomban. Csak nem kinő mégis a bölcsességfogam, amit decemberben még panorámaröntgenen se találtak meg? Vagy ott van valami góc, ami miatt csomókban hullik a hajam, mint egy kemósnak?
Na nem baj, ha már nagyon kevés hajam lesz, jön a nullásgép+borotva.
Bár, mivel természetes úton születtem, valószínűleg a koponyám formája nem olyan szép, szabályosan kerek, mint a császármetszetteknél.
Ismerek egy lányt, ő kemoterápia miatt kopasz. Neki is olyan furcsán féloldalas a koponyája. Bár ez most a legkisebb gondja... Viszont szép az arca, nagyon. Amíg haja volt, ezt nem is nagyon vettem észre... -
Csemike
aktív tag
Nahhh, hát ezt azért nem lehet kihagyni.
A linkért köszönet Gergő_-nek.
Isten fizesse meg! [link]
-
Csemike
aktív tag
Szóval néhány napja linkeltem azt a viasatos zenét és jöttek visszajelzések, hogy ezt milyen jól tettem. Művésznő meg is említette a logoszában, úgyhogy ígértem neki egy zenei válogatást, pontosabban, hogy ajánlok néki zenét.
Szóval ez a lista dedicated to Művésznő.
Először is, a gitározóspasasos, mert ő azt szereti.
Leonid Soybelmann - Corner of your mind
Régen eldöntöttem már, hogy beiratkozom egy tánciskolába, és rumbát fogok tanulni(meg az összes társastáncot meg akarom tanulni!!!) Behumi Dóri - Engem a rumba döntöget romba
Tudom, húzzak a francba az ilyenekkel, de én a régi zenéket is imádom.Ez olyan, minthogy az ember nem csak egy-két féle virágot szeret, hanem szereti a virágokat, mert fajtától függetlenül jó rájuk nézni, megszagolni őket, gyönyörködni bennük. Na mindegy, elég a rizsa. Ferenczi György - Mily' mesés dolog a Niagara vízesés És ezzel maximálisan egyetértek.
Ezt a magam kedvéért, mer' jó és kész. Nina Simone - Feeling good
Szerintem ez is tetszeni fog Művésznőnek, bár itt nincs mikrofonba sutyorgás.Bossanova
Az EmilRulezt a szövegei miatt is szeretem.Medúza és Zsebeibe zsé
Nem férfi, de gitár és ének van benne.India Aire - Can I walk with you
És mert a Cranberries nem maradhat ki egy válogatásból sem.What's on my mind
-
Csemike
aktív tag
Beszélgettem Lalival:
Linda: ősztől én leszek a szomszédság a Petőfi-híd túloldalán.
Lali: Elte?
Linda: bizony, bár vannak olyan belső infóim, hogy egyes BME-s körök a földdel tennék egyenlővé.
Lali: nyugi, jobban utáljuk a közgázosokat.Megnyugodtam.
-
Csemike
aktív tag
Csípem a tagot
Varró Dániel: Metró
Hát elkapott ma, kiscicám
az ellenőr a metrón.
Nem volt érvényes matricám,
kívánom, bárha lett vón.Leszállított - az alagút
most énelőttem ásít,
s eljutnom több mint bonyolult
a kívánt állomásig.S míg kattog egyre távolabb
haladva lent a metró,
halkan kattog a bőr alatt
az ember szíve dettó.Ó, bár ne kéne lógnia,
föladva minden elvét!
Ez itt egy allegória,
ha nem tűnt volna fel még.Hisz látod, éppen így megyek
hogy földerítsem, úgy ám,
felszín alatti énedet
a lélek mélyvasútján.De megvívnám bár érted, ó,
én héroszok tusáját,
nem jutok el hozzád a szó
szűk labirintusán át.S a vágy metróján, hol az ok
zord ellenőre szétcsap,
mint potyautas utazok,
azt kell, hogy mondjam, én csak.Mert nincsen matricám, se már,
jegy, bérlet, bármi érvény,
a benned rejlő állomást
hogy egyszer is elérném.S meglelve benned messzi, tág
mély állomások mását,
meghallanám a bőrön át
a szíved kattogását.Cossante a lehányt küszöbről
Mikor a küszöböt lehánytad, én a nedves
szivaccsal feltöröltem. Emlékszel arra, kedves?
Arra a pillanatra.Mikor lehánytad a küszöböt, és a sárga
szivaccsal feltöröltem, emlékszel arra, drága?
Arra a pillanatra.Lehánytad, feltöröltem. Emlékszel arra, kedves?
Semmit se tartva bent, úgy tűnt, magadhoz engedsz.
Arra a pillanatra.Szivaccsal feltöröltem, emlékszel arra, drága?
Magadhoz engedtél a bensődet kitárva.
Arra a pillanatra.Féltél, megárt a bimbózó romantikának,
ha otthonodban a küszöbre hányni látlak
abban a pillanatban.Féltél, a láng lelankad hamvadó üszökre,
ha látlak otthonodban hányni a küszöbre,
abban a pillanatban.Kit otthonodban a küszöbre hányni látlak,
ahogy te, úgy kitisztult bennem a vágy irántad.
Abban a pillanatban.Kit látlak otthonodban hányni a küszöbre,
bennem a szerelem is így tisztult ki szebbre.
Arra a pillanatra. -
Csemike
aktív tag
MOST A JUVENTUSON! Road to hell!
\../ (><)\../
Ja, már nem... evribádi hörc.
-
Csemike
aktív tag
A mai horoszkópom szerint:
Érzelmileg teljesen a padlón vagy, de egy váratlanul jött anyagi segítség javíthat a kedélyeden. Ezzel egy időre megoldódni látszanak a problémáid, és feltöltődhetsz többletenergiával, amire nagy szükséged van mostanában.
Gyárákák, ki dobna meg egy kedélyjavító húszezressel?
-
Csemike
aktív tag
Tisztára mint gyerekkoromban. 8-kor zuhanyozni mentem (igen, a fülem mögött is megmostam), utána nem szedett-vedett pólókba, hanem rendes pizsamába bújtam, szépen megfésülködtem, fogat mostam és várom, hogy elaludjak.
Szerintem az időjárás miatt van... Olyan vagyok, mint a medve, egy kicsit lehűl az idő, és már vackolok. -
Csemike
aktív tag
A tik-takkra, ébresztőkre, ébredésekre visszakanyarodva...
Néha ehhez hasonló a viszonyunk... -
Csemike
aktív tag
8:30 - hallom, ahogy valahol a szobámban csippan egyet a telefon, majd ritmikus zümmögésbe kezd. Lassan az ébrenlét és az alvás határáról visszahúz ez a furcsa nesz. Mintha egy kehes birka lennék, akire kivetette a lasszóját a kovboj, és vonszolja magával, de a birka még próbál ellenállni, bár érzi, hogy hasztalan. Hát így hozott vissza az éjszakai asztrálutazásról egy hívás.
Úgyhogy eldöntöttem, éjszakára vagy kikapcsolom, vagy elnémítom a lasszót. Nagyon-nagyon régen volt már olyan, hogy magamtól ébredtem, és nem valamilyen zajra, neszezésre. Bár akkor a szobámat is le kéne hangszigetelni.Felettem van a padlás, ahol a mókuskák hajnalban szeretnek bulizni. Nem tudom mit csinálnak, de azt hangosan teszik. Tiktakkoló óra nincs a szobámban (hihetetlenül zavar a tik-tak).
Ez persze csak azokra a napokra vonatkozik, amikor amúgy sem kell az ébresztőre kelni.Tegnap este fél kilenc körül értem haza. Úgy éreztem magam, mint akit alaposan lekezeltek fa testápolóval... Kicsit nehéz volt ez az ügyelet és nem problémamentes, de végülis gond nem maradt megoldatlan. Minden bibit elláttam, mentőt is hívtam, mert egy bébi kopogtatni kezdett (bár nem tudom, miért ilyen sürgős neki világrajönni
), békebíró voltam kétes eredetű hajbakapásoknál, megszereltem egy zárat (!), búvárkodtam a neten, hogy minél több fontos információt gyűjtsek össze egyes emberek problémáinak megoldásához. Úgy szép az élet, ha zajlik.
Aztán itthon a szokásos esti pepecselés után bemásztam (szó szerint) az ágyamba. Rémlenek képek suzukis frontális ütközésről a Bakonyban, egy bordó Opel Corsáról, ami az előszobában parkol, egy idegen látogatásáról, furcsa fényekről, és még történt egy csomó minden más is, de már nem emlékszem (talán jobb is).A telefont meg ki fogom kapcsolni.
-
Csemike
aktív tag
Egy férfi ne hordjon halásznadrágot (optikailag mindenkit összenyom, meg különbenis), fehér pulóvert, ne fotózza magát a tükörben pornósztár-napszemüvegben (dolcsi és gabona, ami a fél fejét eltakarja), szóval ne legyen olyan lenyalt b*zi.
-
Csemike
aktív tag
Gyakorlom a csít, főzök kajcsit.
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest