Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Szóval néhány napja linkeltem azt a viasatos zenét és jöttek visszajelzések, hogy ezt milyen jól tettem. Művésznő meg is említette a logoszában, úgyhogy ígértem neki egy zenei válogatást, pontosabban, hogy ajánlok néki zenét.
Szóval ez a lista dedicated to Művésznő.
Először is, a gitározóspasasos, mert ő azt szereti.
Leonid Soybelmann - Corner of your mind
Régen eldöntöttem már, hogy beiratkozom egy tánciskolába, és rumbát fogok tanulni(meg az összes társastáncot meg akarom tanulni!!!) Behumi Dóri - Engem a rumba döntöget romba
Tudom, húzzak a francba az ilyenekkel, de én a régi zenéket is imádom.Ez olyan, minthogy az ember nem csak egy-két féle virágot szeret, hanem szereti a virágokat, mert fajtától függetlenül jó rájuk nézni, megszagolni őket, gyönyörködni bennük. Na mindegy, elég a rizsa. Ferenczi György - Mily' mesés dolog a Niagara vízesés És ezzel maximálisan egyetértek.
Ezt a magam kedvéért, mer' jó és kész. Nina Simone - Feeling good
Szerintem ez is tetszeni fog Művésznőnek, bár itt nincs mikrofonba sutyorgás.Bossanova
Az EmilRulezt a szövegei miatt is szeretem.Medúza és Zsebeibe zsé
Nem férfi, de gitár és ének van benne.India Aire - Can I walk with you
És mert a Cranberries nem maradhat ki egy válogatásból sem.What's on my mind
Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest