Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Csaknem két héttel a szülinapom után kapok egy e-mailt. :)

"Kedves Linó!
    3-án volt születésed napja, verd a tenyered egy nagy marék.....Boldog szülinapot öreglány."

Kkköööösssszzzz, Szilvi, tudtam, hogy rád mindig lehet számítani. :DDD

A mai nap történése még, hogy reggel felébredvén konstatáltam, hogy egyedül valék itthol. Miközben próbáltam bebootolni, kicaplattam a konyhába, a kotyogósba feltettem a kávét, melegítettem tejet, elővettem a milkabocis bögrémet, és teljes nyugalomban elkészítettem a kávémat.
    A nappaliba besütött a Nap, és ez olyan megmagyarázhatatlanul jó érzéssel töltött el, hogy nem a megszokott módon folytattam tovább a reggelemet. Tehát nem gép bekapcs, ímélnéz, logoutolvas, hanem elkezdtem a bakelitek közt böngészni. A kezembe akadt egy régi ragtime lemez, amit már nagyon régen nem... Ha úgy vesszük, maga a lemez nem is olyan régi a ragtime-hoz képest, mert hetvenes évekbeli kiadású, és valami prágai orkeszter zenél. Nagyon jól csinálják, sajnos az ő előadásukban nem találtam meg a jutyubon, de íme egy-két dal, amik ma jól estek a kávé mellé, és állandó mosolyra húzták a szájamat. :D
    Szóval volt itt Pineapple rag, The Entertainer és a The ragtime dance is.
    Lehet elmeháborodottnak nézni, mert milyen zenéket van bátorságom nemhogy hallgatni, hanem élvezni is. :D
    A macskának is tetszhetett ez a kis "reggeli áhitat", mert feltápászkodott a radiátorról, és odaült az ablak melletti asztalra, pontosan a herendi lámpa és egy cserepes virág mellé. Onnan nézdegélt. Egészen olyan volt, mint egy megelevenedett festmény a kínai piacról. :DDD
    A máma összegereblyézett juharlevekről is szeretnék megemlékezni ebben a dalban. :C

Köszönöm a figyelmet.

Aktív témák

Hirdetés