Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Csaknem két héttel a szülinapom után kapok egy e-mailt.
"Kedves Linó!
3-án volt születésed napja, verd a tenyered egy nagy marék.....Boldog szülinapot öreglány."Kkköööösssszzzz, Szilvi, tudtam, hogy rád mindig lehet számítani.
A mai nap történése még, hogy reggel felébredvén konstatáltam, hogy egyedül valék itthol. Miközben próbáltam bebootolni, kicaplattam a konyhába, a kotyogósba feltettem a kávét, melegítettem tejet, elővettem a milkabocis bögrémet, és teljes nyugalomban elkészítettem a kávémat.
A nappaliba besütött a Nap, és ez olyan megmagyarázhatatlanul jó érzéssel töltött el, hogy nem a megszokott módon folytattam tovább a reggelemet. Tehát nem gép bekapcs, ímélnéz, logoutolvas, hanem elkezdtem a bakelitek közt böngészni. A kezembe akadt egy régi ragtime lemez, amit már nagyon régen nem... Ha úgy vesszük, maga a lemez nem is olyan régi a ragtime-hoz képest, mert hetvenes évekbeli kiadású, és valami prágai orkeszter zenél. Nagyon jól csinálják, sajnos az ő előadásukban nem találtam meg a jutyubon, de íme egy-két dal, amik ma jól estek a kávé mellé, és állandó mosolyra húzták a szájamat.
Szóval volt itt Pineapple rag, The Entertainer és a The ragtime dance is.
Lehet elmeháborodottnak nézni, mert milyen zenéket van bátorságom nemhogy hallgatni, hanem élvezni is.
A macskának is tetszhetett ez a kis "reggeli áhitat", mert feltápászkodott a radiátorról, és odaült az ablak melletti asztalra, pontosan a herendi lámpa és egy cserepes virág mellé. Onnan nézdegélt. Egészen olyan volt, mint egy megelevenedett festmény a kínai piacról.
A máma összegereblyézett juharlevekről is szeretnék megemlékezni ebben a dalban.Köszönöm a figyelmet.
Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Metal Gear Solid
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest