Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Na, ezeket most azért, hogy rihegjetek-röhögjetek. Höhö.

Mellesleg fogytán van a parfümöm, alig valamicske lötyög az alján. Ilyet hasnyáltam eddig:

Ami teljesen jó volt, nagyon szerettem az illatát, de most valami új után vadászom. Tegnap jártamban-keltemben (értitek, én voltam a járókelő, csak úgy jártam-keltem) betértem egy Douglas parfümériába kicsit szaglászni. Sokat nem tébláboltam ott, mert kevés volt az időm, csak párat orrontottam meg. Jó illatok voltak, de valahogy egyik sem volt az igazi. Legközelebb, amikor rászánok mondjuk egy szombat délutánt illatvadászatra, nagyon felkészülök. Minden papírkára, amire fújok, ráírom az adott parfüm nevét, és pár óra elteltével ismét megszagolom.
Talán így meglesz a tökéletesen lindás illat. 
Más. Felpróbáltam egy nagyon faen kabátot a C&A-ban. Egyetlen szépséghibája az ára.
Így megy ez csóró szocmunkáséknál. 
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így megy ez csóró szocmunkáséknál.