Új hozzászólás Aktív témák

• Beowulf_78

addikt

válasz Sirandrish #741 üzenetére

Nem akarok "bele vauzni" fater... de ha valakinek sok pénzbe van a gépe mások lesznek az igényei. ;) Gondolok itt arra hogy megláttam a Mercenaries 2-öt és kb. 2 percet tudtam játszani vele, annyira rondának találtam. Mások pedig nem értik miért, mert ők meg szépnek és játszhatónak. Tehát a te hsz-ed és beteg hsz-e 2 különböző "szint" aspektusáról szól, ezen ne vesszetek össze.Logikus hogy aki vesz egy 50-60k feletti VGA-t az Crysis grafikájú színvonalas játékokkal akar játszani, mivel ki akarja használni a VGA-t amit drága pénzért vett. A másik oldal pedig fanyalog mert nem akar kiadni annyi pénzt VGA-ra és ezért több olyan játékkal is játszik a "behatárolt" felbontás és minőség beállítási lehetőségei miatt, amiket a "másik oldal" nem tart szépnek, játszhatónak.
    Ez mindig is így volt. Kár flame-et gerjeszteni hülyeségeken, mert csak a topikot fogják bezárni, aminek értelme nem lesz. :U

semetka: Nekem amióta játszom vele, csak a mentéseknél akadt meg egy pillanatra. Kilépni, meg Crysis exe hiba....még nem volt.Pedig már a barlangon is túl vagyok nehéz fokozatban. ;) Szóval vedd meg az eredetit, lehet tényleg a crk a szar. ;)

Új hozzászólás Aktív témák