Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Hát remélem nem butítással akarnak optimalizálni, pl. a LOD ezeken a képeken baromira eltúlzott, kockás kocsikerék nem volt az első részben...
Színvilág sem tetszik, biztos darkosabb hangulatot akarnak így csinálni, de így meg már észre nem érzem azt, hogy egy pálmafás szigeten vagyok. Hangulatilag a Far Cry dzsungele sokkal jobbra sikeredett, Crysisban a realisztikusság miatt elvesztette a varázsát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Színvilág sem tetszik, biztos darkosabb hangulatot akarnak így csinálni, de így meg már észre nem érzem azt, hogy egy pálmafás szigeten vagyok. Hangulatilag a Far Cry dzsungele sokkal jobbra sikeredett, Crysisban a realisztikusság miatt elvesztette a varázsát
Az alapjátéknál nem hiszem, hogy rosszabb lenne, bár nem tudom, hogy itt Budapesten milyen hozzáértéssel dolgoznak.