- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Van itt olyan aki utalt már ki Uphold-ra?
Én nemrég utaltam SEPA-val, természetesen az utaláshoz az adatokat az Euro kártyáról néztem ki. Kiment az utalás erre mit látok a historyban: Megérkezett az Euro, egyből átváltotta USD-re az USD kártyára... Természetesen saját árfolyamukon és némi Fee-vel. Egy barátom is most utalt ki, neki meg egyből BTC-be váltották át ahogy megérkezett Upholdra. Veletek történt hasonló, tud erre valaki magyarázatot? Azért érdekel ennyire mert ez sem kis összegű utalás volt, de a jövőben még többet készülnénk kiutalni de az nagyon nem frankó, hogy nem arra a számlára teszik a pénzt amire utaljuk....
Szerk: persze a supportnak is fogok írni, de előtte érdekelne, hogy ki mit tapasztalt velük kapcsolatban plusz egy kicsit le akarok higgadni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest