- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
Kraken a verification utáni relatív egyszerű és gyors SEPA befizetés miatt, oda EUR-t feltöltesz, átváltod XBT vagy ETH és tovább a váltóra, ahol kereskednél. Bittrex-ről olvastam a legtöbb pozitív / legkevesebb negatív kommentet nagy általánosságban, valamint nekem ez eddig a legstabilabb oldal. Ezeken kívül Poloniexet használok még, de ezzel vannak problémáim, illetve kevésbé bízok meg benne.
NEO-t érdemes lehet saját walletbe kiutalni a GAS miatt, ami így neked termelődik (én speciel nem szórakoztam ezzel, de kis tételben vettem csak).
Valamint váltónként nézd meg, hogy mit hol tudsz kereskedni, nem minden elérhető mindenhol (ezért is mentem én is polora és bittrexre eredetileg).
De ha csak ismerkedsz-ismerkedsz kis összegekben, akkor lehet, hogy mindegy, válaszd amelyik a legszimpatikusabb és kitapasztalod, megfelelő-e neked tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Fujifilm X
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest