Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
üzenetére
Felesleges felhozni a kaszinot és a szerencsejátékot és a többit a krypto ugyan az nyersz vagy vesztel ennyi. Ha nem tesznek bele pénzt az árfolyama elaposodik és elértéktelenedik. Csak addig van benne üzlet amíg öntik bele a pénzt ami előbb vagy utobb elfog fogyni hiszen véges igaz lehet nyomtatni ,de az mit sem ér mert a háttérben más hatások is felépnek ellene. Így az árfolyam egy idő után megfog ragadni egy szinten és utána már csak kifele fogják venni a pénzt persze nem a hétköznapi emberek hanem azok a cégek akik beleraktak k. sok pénzt és több tíz/száz ezer darabal gurigáznak...
Az etf nem egy kryptó hanem egy alternatív befektetési forma tözsdei papír amivel a bankok és egyéb brokerek szépen rátudták tenni a kezüket a dolgokra. Igaz több pénz áramlik be ,mert pl sokan jobban bíznak ezekben a dolgokban mint magában a kryptóban csak ezzel megint az a gond,hogy maga a politikai/banki és egyébb függöségtől így nem mentesülnek az emberek......
Amit portfoliot minél jobban elosztod annál nagyobb az esélye hogy kaszálsz vele. Mert ha a top 20 ból ha csak 1 érme is megy egy 50-100 ast már azal az egyel többet kereset vele a befektető mint amenyit a másik 19 en bukot (hozzáteszem itt sem garancia az hogy a 19 mind veszteséges lesz, ezekről ha bent vagy pár csoportba akkor biztos találkoztál olyanal aki 3000 euroból csinált 15 ezret 3 nap alatt és nem tradelt semmit csak vette és eladta....... )
A btc én személy szerint meszíre elkerülöm nincs is belőle semmim. Egyik haveromal szoktunk venni ő is vesz, én is mindig megbeszéljük mi az amit érdemes volna. És még mindig azt mondom minél jobban szétosztod a portfoliot annál többet kaszálsz.
A btc és eth akkor lehet jó ha tradelgetsz vagy botozol és van bent egy 10-20 ezer eurod vagy több ,persze amíg a bot egyszer be nem döglik és le nem nulláza a kontot. (lehet olvasgatni ezekről szép sztorykat a redditen 2-3 btc ből ,hogy lett 8 és hogy lett 0 utána
) Szóval mindenki ugy csinálja ahogy szeretné én annyit tudok ,hogy nekem az egész adómentes mivel bőven 1 éven felül vagyok már velük. És ilyen árfolyamon semmit nem veszek és nem is tradelgetek rizikozgatok pár % ért mert ahogy fogalmaztál fent kb azzal egyenlő....(Na meg még a nyereség 30% is kb mehetne adóra.... majd ha annyi eszem lesz.
..)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Path of Exile 2
- Jövedelem
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Szóval mindenki ugy csinálja ahogy szeretné én annyit tudok ,hogy nekem az egész adómentes mivel bőven 1 éven felül vagyok már velük. És ilyen árfolyamon semmit nem veszek és nem is tradelgetek rizikozgatok pár % ért mert ahogy fogalmaztál fent kb azzal egyenlő....(Na meg még a nyereség 30% is kb mehetne adóra.... majd ha annyi eszem lesz.
..)