- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
Dyingsoul #132 üzenetére
Nagyon érdekes álláspont. Én csak a Krakent szoktam ajánlani, a legtöbb bizalmam a váltók közül bennük van. A Polot a (ha jól emlékszem) 2014-es lopás óta nem használom (akkor még olyan felületük volt, mint a TradeSatoshinak most.) A TradeSatoshin magasak a feek és gagyi a weblap, a cex.io-t egy bebukott bérbányász szolgáltatónak tartom. A BitTrex lejáratta magát a szememben a BCH indulásakor. A BitFinex-el szemeztem még régóta (ott már akkor is volt margin trading, mikor a kraken még "gagyi" volt), de most nekik is volt valami botrányuk... A Coinbaseről pedig bevallom azt hittem eddig, hogy nincs SEPA, így nekem nem felelt meg anno, de ezzel is jól jártam, mert most éppen nem fizetnek ki (ph! fórumai alapján), most megy épp a lenyúlás.
Kraken supporttal teljesen elégedett vagyok, 2-szer volt rájuk szükségem, egyszer pár órán belül válaszoltak, máskor pedig 2 nappal később sűrű elnézések közepette.
Az más kérdés, hogy én nem vagyok az a support-terhelő user, aki tök feleslegesen zaklatja a supportot. Ha tömeges probléma van, akkor arról van szó a btctalkon, azt kell követni, nem nyitni a ticketeket, mert pont a sok ticket miatt nem tudnak válaszolni mindenkinek időben. Úgyis kiírják a userek a fórumokon utólag, hogy mi volt a gond, a support túlterhelése által sem fogsz hamarabb választ kapni. Ők is emberek, szerintem ezt egészen addig tiszteletben kell tartani, amíg nem lopnak meg.
[szerk] még annyit, hogy ez a support kímélő technika bevált a poolok esetében is, ha gond volt, minden esetben kiderítettem a megoldódása után max 1 nappal a google segítségével, hogy mi volt a gond, és mikor/hogyan oldódott meg, pool esetében konkrétan még sosem kellett ticketet nyitnom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest