Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Van PantherSwap Price Discussion csoport, az lett a fő, ott van minden infó.
De a lényeg, hogy megdöglött, klasszikus soft rug. El kell adni mielőbb, amíg még ér valamit.
Dear Community⛔️⚠️
As the admins of PantherSwap, we have come to the point where our founder BlackPanther remains uncontactable for more than 2 weeks and did not delivered what was promised. The admin team tried to keep this going but we cant solve most of the problems regarding the jungles, the stats webpage down and the new implementation of V2.
The @AutoSharkFinance Devs, contacted us with an offer to help take care of the Panther investors, by continuing and trying to deliver on finishing the expectations and promises PantherSwap has given us all, and they are willing to set up their own AutoShark AMM, and are able to deliver this in 1-2 week's time.
Their team has shown great progress and even increased TVL despite bear market.
AutoShark Website: https://autoshark.finance/
If you want to keep asking about Panther, join the https://t.me/PantherSwapPrice we will try to help as much as we could.
- CJ , Leonid, James, Pepin, Pancho
-
zerodot
aktív tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Kártyás kondíciókat nem tudom, de gyanítom úgy rájön még 1-2% fee. Viszont lehet beutalni eurót sepa utalással, az ingyen van, csak persze tovább tart, 1-2 munkanap.
BNB-t szerintem bep2 hálón ki lehet küldeni vagy talán már bsc-n (bep20) is. De stabilt is küldhetsz, bep20 BUSD vagy trc20 USDT.
Ha fent vannak a coinok amik érdekelnek, ja, simán lehet helyben az ftx-en tradelni, likviditás van elég, az UI pedig szerintebb jobb és gyorsabb mint a binance. -
-igu-
veterán
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
www.debank.com -> profile -> approve és itt decline.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Metamaskon hogy lehet visszavonni az engedélyeket?
-
coppola
tag
-
Frozen
addikt
válasz
coppola
üzenetére
account alatt ott van a cim azt lemásodol ,binancerol oda küldöd a bnb mennyiséget
ha az megvan [link] itt jobbra fent connect ott van a metamask opcio kiválasztod automatikusan az oldalon megjelenik jobb fent a metamaskodban lévő bnb mennyiség
ott van középen a trade gomb azt vásárolsz. -
Frozen
addikt
válasz
coppola
üzenetére
Gyors írok egy kis helpet
[link]
ez alapján létrehozol egy bsc résztehez hozzá adod az ada tokent (token hozzá adása lenti cmet bemásolod ez a hivalaos ha akarod legooglézod magadnak h az én most ezzel nem foglalkozok) felismeri hogy ada meg a többit ok és kész a metamask
Ada
0x3ee2200efb3400fabb9aacf31297cbdd1d435d47nekem bnb-t küldtek szerintem mást nem kezel és azt a bsc ben kapot cimre külöd. (nem tudom melyik oldalakról engedi ami tuti az a binance , a cb-ről és a cryptorol nekem nem engedte)
ha ott van bnb akkor flemész a charlesz oldalra jobb felül connect metamask wallet láttni fogod mennyi van benne lap grafikontól picit felfele jobbra ott a trade gomb és veszel amennyit akarsz. 100% nem tudod elkölteni kell valamenyit hagyni a metamaskonahogy pörög az eladás és a többi a metamaskon majd kapod az adát nyilván függ mennyit tettél bele alsó hangon 1m érmét kel bírtokolni. Az ada rész nem tudom milyen gyorsan frissül egyébként de kell neki idő és szerintem függ attól is mikor van kereskedés ahálozaton nyilván ha nem ad el senki nem kapsz semmit iylen apró pénznek meg a 7% része oszlik nagyon nagyon sok ember felé akik befektettek szóval türelmesnek kell lenni.
-
törölt tag
Uhh gyerekek nagy a baj úgy látom!

Ha van walletod, én a metamaskot ajánlom.
Akkor fel kell venni a BSC hálózatot.
https://www.bsc.news/post/connecting-metamask-wallet-to-the-binance-smart-chain
Ha ez megvan akkor kell rá utalni BNBT vagy bármi mást ami van.
Bármilyen tokennel tudsz swappolni de egy minimális BNB-t kell akkor is küldeni a tárcára, mert a feet abból fizeted.
Ezt lehet Binanceról, Crypto.com ról, bármi másról ami ismeri a BSC networköt.Utána itt tudsz venni. A walletod összekötöd az oldallal.
https://poocoin.app/tokens/0x31f22742e4987be1776c76366f5972844e7cac07
-
Frozen
addikt
válasz
coppola
üzenetére
nekem metamask van és ide binancról tudsz pénzt küldeni ,sajnos nekem sem adtak jobb ötletet nekem pl a haverom utalt be lovét ,mert nekem a binance levan tiltva 24 órára mert kértem egy jelszó cserét kész vicc ez a nyomi oldal. az engem is érdekelne tunker hogy csinálta pl

-
zerodot
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Ez milyen érv?!
Ilyen alapon, ha soha nem veszed ki, akkor SOHA nem kell adót fizetned! Ezek szerint az még jobb megoldás!
Különben, ha EUR ellenében tradelsz, akkor már rögtön az eladás után adózási kötelességed keletkezik, mert a fiatba váltás pillanata számít, nem pedig az hogy mikor utalod ki a pénzed a tőzsdéről. Stabilcoinoknál ilyen nincs, úgyhogy már csak emiatt is jobban megéri USDT vagy BUSD párokon tradelni. -
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
legalább annál később kell az adót befizetnem
Te még olyat is akarsz csinálni?
-
törölt tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Ha nem ugrabugrálsz és hallgatsz a jó tanácsra már duplázhattál volna!

-
zerodot
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Pont ez az, hogy _neked_ bonyolult, mégis úgy állsz hozzá, mintha mindenkinek az lenne. Az hogy te képtelen/lusta/akármi vagy új dolgokat tanulni, az a te dolgod, de nem kellene másokról is ezt feltételezni és félrevezetni őket az ilyen "atom bonyolult" kijelentésekkel.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
zerodot
üzenetére
Had döntsem már el én hogy nekem mi a bonyolult ok?
Nem fogok azért digitális bankkátyákat csinálni meg több helyre regelni hogy megkapjam a pénzem. El fog ülni a "balhé" a binance ellen mivel kegyetlen sok zsetont keresnek így nem fognak visszavonulot fújni. Nekem nem sűrgős én csak akkor fogom kikérni a zsetont ha már dupláztam az meg nem ebben az évtízedben lesz, én csak leírtam neki az opciókat. -
zerodot
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
> "Ezen kivül minden más atom bonyolult"
Komolyan már az óvodás szintet közelítjük itt lassan...
Leáll a binance, leáll az élet... Beszarok tényleg.
Egy éve még semmilyen SEPA utalás nem volt Binancen, se ki, se be, mégse kellett ennyi siránkozást olvasni.
-
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Mára a top tőzsdék egyike. [link]
Volume alapján 4. helyen áll: [link]BSC-n ingyen tudod küldeni, meg amúgy alapból minden kripto kiutalás ingyenes az ETH/ERC20-at leszámítva. Ha tartasz 25 FTT-t, akkor az is.
De megvették a Blockfolio appot, ahonnan jelenleg az ERC20 utalás is ingyenes. "FTX (formerly Blockfolio)" néven van fent a Playben. -
törölt tag
-
F_Balazs
aktív tag
Volt ma valami világpiaci bejelentés? Vagy csak birkába váltottak át a bikák?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
5$, az ilyenekre nem teszek többet.
Be is dip-elt azóta.
-
törölt tag
Mára egy shitcoin. Ez olyan gyöngyszem, hogy bele kell vegyél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
https://poocoin.app/tokens/0x07087febc160a0d73ecbe45c43990e9a3ff9c9d3
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Nincs célár, a tőke többszöröse kivéve, a többi meg bent marad.
De ez több éves project lesz.
Tegnap óta megint duplázott, szóval irány a hold.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
-Alvin-
üzenetére
Ez nem shitcoin még ha annak is tűnik.
Én azt mondom érdemes ilyenekkel is foglalkozni, pl. lásd a felső képen, hogy mikor vettem és hol tartunk most.

Viszont azt mindenki eldönti saját magának, hogy osztja fel a portfólióját.
Mennyit mer kockáztatni a magasabb hozam érdekében.Régebben belevettem minden szarba de már nem shitcoinozok, mert azt csak snipebottal éri meg.
Arra meg nincs időm, hogy egész nap, főleg éjjel a gép előtt üljek. -
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Igen, kapod a walletodba.
-
törölt tag
A weboldal is elindult. https://charlestoken.io/
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem néha besül a terv vagy nem tudom mi van. Legalábbis azoknál akiket figyelek. Legutóbb csináltak 2021.07.05.-én egy bazi nagy felszúrást (975%) a XAVA/USDT párban, kucoin exchangen és az szinte azonnal visszatért a normál értékére a tradingview szerint.
A te képeden az normál emelkedés lehet a volume alapján.
-
törölt tag
Hoztam nektek egy magyar projektet az adacoin jóvoltából.
https://adacoin.hu/megerkezett-a-charles-token/
Igaz, hogy már sokat ment de még nem késő beszállni.
Ha csak tartod a tárcádban, az eladások után ADA-t kapsz rewardként.
Minimum 1m-kell venni.Itt lehet venni a legegyszerűbben : https://poocoin.app/tokens/0x31f22742e4987be1776c76366f5972844e7cac07
FIGYELEM! A fenti ismertető nem befektetési tanács ennek értelmében mindenki a saját vagyonáért felelős, az oldal és annak tulajdonosai felelősségre nem vonhatóak.
-
MPowerPH
félisten
válasz
tisztelturam
üzenetére
Ez lett volna az en kerdesem is, mert latom, hogy most minden all. Akkor lehet nem ott kezdem el a tradet, amig nem rendezodnek.
-
GERIlla83
tag
Sziasztok.
Binance-ról mi a legegyszerűbb mód bankszámlára kivenni pénzt?
-
Pietrosz
addikt
Engem is hasonló érdekelne. Usdc vagy busd ot küldenék erc20 walletbe. Van rá mód hogy ingyen atmenjen? Vagy valami alap díja mindenképp van? Fixedfloat. com elvileg ingyen küldi mégis ha beirom mit akarok küldeni akkor a receivenel sokkal kevesebb látszik
-
-
nort_on
senior tag
-
zerodot
aktív tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
FTX, Coinbase - ezekre működik a SEPA beutalás Revolutról és úgy megúszod az 1.8% card fee-t. FTX-en tudsz venni BUSD-t és azt ingyen átküldheted Binancere. De ha nincs igényed a millió shitcoinra, az FTX-en is maradhatsz, mert náluk is alacsonyak a fee-k (0.02% maker, 0.07% taker); sőt 25 FTT token tartásával 0% a maker minden párra és kapsz napi egy ingyenes ETH/ERC-20 kiutalást.
-
zerodot
aktív tag
-
sambenez
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Itt a hír róla. Én nem látok limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Yettel topik
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fent linkeltem egy videot ahol elmondják,hogy mikor felmenek a nagyobb oldalakra a kezdő coinok azt bedöl hát van ilyen na majd ne csodálkoz

, a kezdő kriptós tanfolyamon olvastam