Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coinbiz
újonc
válasz
proof88
üzenetére
Köszönöm! Hát ez érdekes, mert én nem így értelmeztem a leírások alapján a szabályozást, hanem egyszerűen úgy , hogy amikor kifizetsz, akkor levonod a költséget és ennyi. Nyilván bankszámlakivonatot és egyéb bizonylatokat mented, hogy igazolni tudd, mikor mennyiért vettél kriptót. Majd igyekszem alaposabban utánajárni..
Régen a https://kriptopenz.info oldal volt az egyik legjobb hely, ahol témákra bontva lehetett olvasgatni, de úgy látom, ez már nem használja senki. Nincs valami hasonló, ahol van pörgés is? Facebookot nem kedvelem, fórum érdekelne inkább. -
proof88
addikt
válasz
proof88
üzenetére
itt pedig szintén egy régi hozzászólásom ahol leírtam hogyan tudod utólag módosítani online az adóbevallásodat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest