- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
sekli
addikt
Szerintem a tunning nem egy nagy emberi teljesítmény, konfig kérdése, ha valaki nem nagyon gagyi, akkor nagyjából ugyan azt ki tudja belőle hozni, mint bárki más, szerintem...
Stabilitás: hát én a magam részéről egy toplista miatt nem futtatok 12órát, vagy még többet egy programot értelmetlenül..., nekem az ilyen stabilitásra a magam részéről nincs szükségen, a gépet netezéshez, wörözéshez stb nem kell annyira húzni, hogy a stabilitás kérdéses legyen, így 3GHz-en használom alapfeszen, és 418at mennek a RAM-ok, ezt mind röhögve bírja, ha játszom, akkor néha felhúzom 3,3-ra, szintén alapfeszen, a RAM-ok így 450 körül mennek, ez még mindig OK... A videokártya Monya78 jóvoltából 300/600-on van alapon (
), azt is csak ritkán, játékok előtt bántom...
A tunning ami a listán van, persze tökre nem stabil, ahhoz nem kell semmi stress test, a printscreen után majd' lefagy, de a 3550még tök stabil..., szerintem hagyd meg ezt a listát, és indíts egy másikat, de én pl. arra valószínűleg nem küldök eredményt, mert nem kínzom a szegény masinát ezért... de hajrá!
Aktív témák
Hirdetés
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), azt is csak ritkán, játékok előtt bántom...