Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
"Amikor alacsonyabb volt a hőmérséklete, a CPU-terhelés is alacsonyabb volt?": Nem, akkor a hp rendszer volt rajta, ami meg olyan 3-7 között ugrált ráadásul.
"Nem lehet, hogy a leszedett HP-s szoftverek között volt vmi energiagazdálkodással, -menedzsmenttel foglalkozó progi is?": Ez simán meglehet. Azt gondoltam egy friss rendszer csak még jobb lesz, mint az agyonzsúfolt és szemetelt hp. De nem nagyon értem melyik az pontosan abból a sok driverből, ami fent van hp-éknál. Esetleg megnéznéd nekem, hogy melyik az pontosan, itt van a gép driver lapja:[link]
Megköszönöm neked! -
Ice&Lime
veterán
Megtudja valaki mondani mi az a jelenség hogy újonnan vett laptopom cpu nyugalmi hőmérséklete akkor 1 hete lement 37fokra aznap amikor vettem, de most 1 héttel később 40fokra megy csak vissza. Nincs semmi piszok benne, mert új. Szobahőmérséklet 27fok. Egy hp laptop amd a4 apu a proci. Mi ez a jelenség? Hp-s rendszer volt rajta, de leszedtem, raktam bele egy ssd-t és raktam fel egy friss win7 pro-t, és a hp honlapjáról letöltöttem a drivereket hozzá.
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- ASUS routerek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest