Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
"Amikor alacsonyabb volt a hőmérséklete, a CPU-terhelés is alacsonyabb volt?": Nem, akkor a hp rendszer volt rajta, ami meg olyan 3-7 között ugrált ráadásul.
"Nem lehet, hogy a leszedett HP-s szoftverek között volt vmi energiagazdálkodással, -menedzsmenttel foglalkozó progi is?": Ez simán meglehet. Azt gondoltam egy friss rendszer csak még jobb lesz, mint az agyonzsúfolt és szemetelt hp. De nem nagyon értem melyik az pontosan abból a sok driverből, ami fent van hp-éknál. Esetleg megnéznéd nekem, hogy melyik az pontosan, itt van a gép driver lapja:[link]
Megköszönöm neked! -
Ice&Lime
veterán
Megtudja valaki mondani mi az a jelenség hogy újonnan vett laptopom cpu nyugalmi hőmérséklete akkor 1 hete lement 37fokra aznap amikor vettem, de most 1 héttel később 40fokra megy csak vissza. Nincs semmi piszok benne, mert új. Szobahőmérséklet 27fok. Egy hp laptop amd a4 apu a proci. Mi ez a jelenség? Hp-s rendszer volt rajta, de leszedtem, raktam bele egy ssd-t és raktam fel egy friss win7 pro-t, és a hp honlapjáról letöltöttem a drivereket hozzá.
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest