Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deek
csendes tag
Lehet kicsit félreérthető voltam,de az alapból rajta volt, és azon kivól nem raktam rá pasztát! DE most meg csináltam,hogy plusszba raktam rá még pasztát! De már kezdek megnyugodni,mert már nem csak bios ír 40 C körüli hőmérsékletet,hanem az alaplapprogija is az easy tune5. CSak a speedfan és a everest van meghülyülve.... És ha mégis 80 C on menni a proci azt észrevenném játékoknál. A másik,hogy bármit csinálalok az everest és a speedfan 81c nél nem ír ki többet! DE ha télleg szarul lenne felrakva a hűtő akkor tovább kéne melegednie nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest