- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juger89
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanaz a problémám, mint az előző 2 hozzászólónak!
Tehát van egy Gigabyte M56-S S3 lapom + AMD Athlon64 X2 5400+ proci. Kb 2 éve használom egy Hyper TX 3-al. Eddig semmi baj nem volt vele, terhelés közben is kb 60 fokig ment fel max. Most vettem egy új gépet, abba átraktam a TX3-at, erre meg felraktam a gyári hűtőt. Furcsáltam, hogy az eddig stabil gépem folyton kikapcsol szó nélkül. Hamar rájöttem, hogy iszonyatosan túlmelegszik a procim. (90-100 fok). Kíváncsiságból visszaraktam a TX3-at, újrapasztáztam és meglepő módon azzal is felement 110!!! fokra prime95 közben kb 1 perc alatt, majd kikapcsolt. Gyorsan leszedtem a hűtőt, megfogtam, de se a proci se a hűtő nem volt forró, sőt alig volt kézmeleg. A ventim szépen gyorsul, ahogy megy fel a proci hőmérséklete, majd megáll max fordulatszámnál és a proci csak tovább melegszik. Ha vissza rakom a TX3-at az új gépbe (Phenom II X4 955 ), prime 95 max terheléssel is csak 50 fokig megy fel a hő.. Szóval a hűtővel nincs gond. Mit csináljak? Próbáltam bios resetet, visszavettem kicsit a prociból is.. Semmi.. Nem értem.
Van ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest