Új hozzászólás Aktív témák

• juger89

csendes tag

Sziasztok!

Nekem is ugyanaz a problémám, mint az előző 2 hozzászólónak!
    Tehát van egy Gigabyte M56-S S3 lapom + AMD Athlon64 X2 5400+ proci. Kb 2 éve használom egy Hyper TX 3-al. Eddig semmi baj nem volt vele, terhelés közben is kb 60 fokig ment fel max. Most vettem egy új gépet, abba átraktam a TX3-at, erre meg felraktam a gyári hűtőt. Furcsáltam, hogy az eddig stabil gépem folyton kikapcsol szó nélkül. Hamar rájöttem, hogy iszonyatosan túlmelegszik a procim. (90-100 fok). Kíváncsiságból visszaraktam a TX3-at, újrapasztáztam és meglepő módon azzal is felement 110!!! fokra prime95 közben kb 1 perc alatt, majd kikapcsolt. Gyorsan leszedtem a hűtőt, megfogtam, de se a proci se a hűtő nem volt forró, sőt alig volt kézmeleg. A ventim szépen gyorsul, ahogy megy fel a proci hőmérséklete, majd megáll max fordulatszámnál és a proci csak tovább melegszik. Ha vissza rakom a TX3-at az új gépbe (Phenom II X4 955 ), prime 95 max terheléssel is csak 50 fokig megy fel a hő.. Szóval a hűtővel nincs gond. Mit csináljak? Próbáltam bios resetet, visszavettem kicsit a prociból is.. Semmi.. Nem értem. :F :F :W
    Van ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés