Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz016
csendes tag
Sziasztok!
Próbálgattam pár mérőprogramot, a speedfan tetszik a legjobban. Véleményetek szerint megbízható?
Ámbátor: a readings résznél kiírja a dolgokat, de a clocknál be kéne állítani az alaplapot és a procit is. Mármost nemigen találtam az enyémet a listában, és valahol olvastam, ha elszúrom, komoly gondok is lehetnek. Így van?
Másik: 50 fok feletti cpu-nál már "tüzel" az ikonja( ugye mutatja hogy nő/csökken/"ég az adott hardware).
Érdekességként: egyszer ugyanezzel a géppel valami miatt 90 körülre ugrott a hőmérséklet( fagyás után reset, utána hibaüzenet bootolásnál, biosban mutatta ezt az értéket) majd nem volt hajlandó "többet" elindulni. Be is vásároltam egy komplett gépnyi alkatrészt, örültem is magamnak, erre édesapám bill gate-s módszerrel( gép szét, gép újra össze, ezt kb 10x) "megjavította" az előzőt, azaz amiről most is randalírozok, tehát fölösbe dobtam ki súlyos tízezreket.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest