Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz016
csendes tag
nah procihőmérséklet gond megoldva, levettem a ház oldallapját, és mellé raktam egy asztali ventillátort, ami ugyan hangos picit, de nem zavaróan, és 10 fokkal lejjebb tornászta a hőmérsékletet odabent. Így most 35-40 körül mozog, de a kánikulában sem ment 53-55 fölé, ami eddig az alaphőmérséklete volt( persze a melegben).
-
Gabesz016
csendes tag
Sziasztok!
Próbálgattam pár mérőprogramot, a speedfan tetszik a legjobban. Véleményetek szerint megbízható?
Ámbátor: a readings résznél kiírja a dolgokat, de a clocknál be kéne állítani az alaplapot és a procit is. Mármost nemigen találtam az enyémet a listában, és valahol olvastam, ha elszúrom, komoly gondok is lehetnek. Így van?
Másik: 50 fok feletti cpu-nál már "tüzel" az ikonja( ugye mutatja hogy nő/csökken/"ég az adott hardware).
Érdekességként: egyszer ugyanezzel a géppel valami miatt 90 körülre ugrott a hőmérséklet( fagyás után reset, utána hibaüzenet bootolásnál, biosban mutatta ezt az értéket) majd nem volt hajlandó "többet" elindulni. Be is vásároltam egy komplett gépnyi alkatrészt, örültem is magamnak, erre édesapám bill gate-s módszerrel( gép szét, gép újra össze, ezt kb 10x) "megjavította" az előzőt, azaz amiről most is randalírozok, tehát fölösbe dobtam ki súlyos tízezreket.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest