- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Igen, ez is tényleg jó eredmény. Erre mondtam, hogy én is csak ilyeneket láttam még, hogy 1,4v-5g.
De pont azért kérdeztem, hogy ezen az 1,36v-on 5GHz-en vajon lefutna-e, van-e annyira stabil ennél az órajelnél ilyen "alacsony" feszen.
Félre ne érts, eszembe nincs erőltetni, hogy csinálj egy ilyen tesztet, én is csak kíváncsiságból kérdeztem.
De ha esetleg csinálsz valami ilyesféle tesztet, azt azért gondolom úgyis megosztod velünk. -
lizakattila
senior tag
Bár én sem vagyok egy szakértő, de így 1,36v-on nyomni egy 5gigás valid-ot az azért nem semmi. Ahogy én láttam eddig, ott is a jobbak olyan 1,4v körül tudtak ennyit, de a legtöbbnek 1,5v vagy felette kellett ehhez a mutatványhoz.
Valami brutális ez a proci - én ennyit tudtam hozzáfűzni.Esetleg ezzel a beállítással lemegy egy SuperPI? Csak viszonyítási alapnak kérdezem, mert külföldi fórumokon láttam eddig olyat, hogy 1,4v@5000MHz-en ment le 32m.
Tehát nem az eredmény érdekel, csak az, hogy lemenne-e...(#6910) akoska07: Üdv újra itt! (nálam pont most ment fel a win7
)
-
lipi67
nagyúr
Szegény ember..gondolkodik
Arra kíváncsi lennék, mit megy ebben a lapban egy 3200-es cerka. Szegényre annyi szuflát küldenék..De a quad nekem drága, nem égetem el, ha 1 mód van rá..
Mod: Meg biza, főleg ha nincs bevételed (meló) de van 2 törpéd, s még a yard is megb@sz 50k-ra mert rúgtál 1-et (kettőt
) Ja! Meg van sok fura alak már itt a ph-n is, észnél kell lenni. Én nem vok egy nagy üzeletelős. Szinte mindent Iponból veszek. Ez azért jó, mert ha valami megtetszik, számlával, garral, papírjaival azonnal átveszik tőlem. Eladni 1 db 2180-at adtam itt el ha jól emlékszem. a venni meg csak vagy 20-30giga ramot vettem Bagiék Petijétől, meg ugye a mostani Team Xtreem ramokat, amiket ő hozatott be kérésre.
-
lipi67
nagyúr
Még akarom tesztelni, s azért sejtettem, hogy nem lesz nyerő nekem,s már úgy vettem, hogy közben lebeszéltem az eladását. Nincs sok pénzem, luxus 2 deszka, nekem tutira kell mennem. Kifizetni már 1 hónapja kifizettem, csak visszakaptam a pénzt mert még nem tudta elküldeni a lapot. Majd ma utal a lányom megint ha hazér a suliból, mert én technikai okok miatt (kérnek itt szem.igazolványt,s én elhagytam az összes iratomat) nem tudok. Neki meg már van
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok
-
lipi67
nagyúr
50k.. Hm Üzletnek jó lenne, de..
1. Még ki se tesztelted
2. Lehet, soha se lesz ilyen procid..Carlosca vs Win7 : A carlosca beállításaival simán lefutott 3,4-en a Win7 is, de 3440-en u.úgy eldobál. Szintem detto u.az a 2! (sőt..-teljesen u.az 1,152v-on)
[Carlosca]
[Win7] -
lipi67
nagyúr
[Eddig, s valahol itt vége is van ezen a feszen..] S ezen a feszen már 220MHz hátrány..
-
lipi67
nagyúr
Látom! Köszi! (jó látni)
Én is beüzemeltem a DQ6-ot és..engem is meglepett most. Ut.hsz óta prájmolnék. Első opció ugye vid/bios volt, de mivel ezen nincs LLC, igy az 1,152v-ot nézem, másik (UD3R) ennyin ment itt. Először is ennek 1,225v kell a terhelt 1,152-höz (UD3R -ben a VID ami esetemben 1,1875) -igaz LLC-vel.
Másodszor meg, most kinlódok 3,4GHz-cel, UD3R-ben ezen a feszen 3588MHz volt. P45 DQ6 vs p45 UD3R..Miről beszélünk? Nem 1 kategória! -
lipi67
nagyúr
Mi lesz itt? Én rögtön kezdem a dq6-tal..(#6850) bzs73 : Beszarok.. (sorba olvasom, azért lesz ilyen fura hsz.., s a"mi lesz itt?"-et Rád értettem, én a DQ6-tól ..nem várok túl sokat..)
(#6854) kimi02: Zenéltetsd tovább, lép az még 1 oktávot, amúgy..előző biossal ezen a feszen mit ment?
(#6856) krammerka: Éppen..2 ollót tudok szerezni, vihetem?
-
lizakattila
senior tag
Nem vagy egyedül, én figyelem a fejleményeket (csak én annyira nem unatkozok, mert épp édes kettesben vagyok a 15hónapos lányommal úgy este 8-ig.).
Pont most akartam írni, hogy vágok egy hátast, ha ez is lefut.
De ha nagyon kíváncsi vagy rá, hogy menne-e, akkor küldd el a procit nyugodtan, és megnézem, hogy a P35-DS3P-ben mit megy. -
lipi67
nagyúr
Hali! Igen, igazad van, 4GHz-ig könnyű fesz nélkül eljutni (már amelyikkel...), felette kezd érdekes lenni a dolog. (majdnem "történet"-et írtam, de rühellem ezt a szót meg az "anno"-t..
)
"Van ott eldugva nem 1-2 ilyen még itt ott csak figyelni kell" - Jó-jó, de hol van az az ott?
Ára..-mázlista-
Szuper, hogy végül elment korrekt árban a procid! 8xxx-ben nagyon régen voltam, majd beugrok, csak jönne már meg az a DQ6..(szedném szét a gépet, nem lesz 1xű..)
Most már minden Rajtad áll, hajrá!krammerka: Jó látni itt is- ott is újra az aktivitásodat!
-
-
lizakattila
senior tag
(#6830) bzs73: Nah megint belenyúltál valamibe.
Lehet hogy nem is volt olyan meleg, csak ahogy a procihűtő ventijének fordulatszámát elnézem, ez olyan mintha gyári hűtővel készült volna.(#6833) krammerka: Grat az új lapodoz! Ráncigáld meg benne a "kis" 3200-est.
Kiváncsi leszek mennyi különbség lesz a két lap között.
Am Ákos megvan, ha minden igaz talán már holnap lesz gépe. -
lipi67
nagyúr
(#6813) tom_tol : Akkor élvezd ki, legyen sok örömöd benne!
MX2..: Könnyen kinyomható, jó halmazállapotú, de ha a hideg procira kened, inkább az ujjamra tapad mint oda. (Csóró vok, nincs bankkártyám, s a kezemmel jobban is érzem. Ami meg rajtamarad, rákenem a hűtő talpára. Igy mikor táteszem, legalább rögtön van egy kis tapadása a hűtőnek is a procin, nem kolbászol (csúszkál) ide-oda. Húúú, de utálok hűtőt tenni procira. -
yolan
őstag
érdekelne az a betyáros proci, lenne a fentebb posztolt e6300-am beszámíthatós, kicsit tuningos darab, úgy alapfeszen 3.5ghz.
szerk.: a dq6-ot már lipi viszi, de valszeg csak 1 tesztre, ha nem tart rá utána igényt, szerintem te is elviheted tőle, de ezt majd vele kell lezsugázni. -
krammerka
őstag
viszont nehéz lenne az elmúlt időszakot visszafordítani,és mindenkivel megcsináltatni azokat a teszteket amelyek a proci "nyers erejét" mutatják.
A táblázat valamikor 2007 karácsonyán indult,és a kezdetektől fogva blend teszt ment.......tom-tol: ez is igaz,de egy tuning nem csak a processzor húzásából áll,csinálj mellé egy rossz ram beállítást,vagy ne is foglalkozz a rammal,csak told az fsb-t............,mennyit fog menni az a procc?
Itt a cél az volt,hogy hozzunk ki minnél többet az adott konfigból,de ez nem csak a procira vonatkozik............ -
-
nekem is azért van 2 mag.
mert bőven sok.
amennyit meg tényleg dolgozok a gépen,azt elvégzem 2 maggal is.feladatkezelő: hát ebben nem sokat tudok neked segiteni.
egyébként sztem akkor lenne értelme leosztani 2 magra a terhelést
ha a game közben irnál vagy 2 dvd-t,és kódolnál egy avi-t dvd-be
más esetben nem gondolom,hogy elfogyna egy mag ereje a game alá.
ez nem azt jelenti,hogy igy is van. én ezt gondolom.az egyik legjobb lap most az UD3P,ezt én is tanusithatom,fapados vagy sem
jól mennek benne a procik és a ramok is.
én nagy asus fan voltam,de simán átálltam a giga mellé.
csak jó tapasztalatom van a P35 DS3-tól kezdve... -
-
Zsubi
őstag
Én 600-al kezdtem utána 800-1000-1500. Lehetne rajta mit finomítani még de ráhagytam
A True-nak elég gázos volt a talpa és azt hittem többet fog hozni rajta.
Bár most 4100mhzen 50 fok alatt tudom tartani a procit
Lehet jobb lett volna a másik de szerintem erre sem panaszkodhatok(#6174) akoska07: Szépnek szép csak hát nekem nem az volt a célom
-
lipi67
nagyúr
Hát..Gondoltam, hogy mi van, ha a ő is rádob, kezdhetem előről, jobb a tartalék. Több fesz nem kell a procinak, most már az MCH-t kellene, de azt nem tudom most hűteni, meleg, túl meleg van.
Akoska: Jaja.1,76V -ot kaptak azok is. S Bagira is jól mondja , azért azok 65-ösök voltak. Viszont...70° felett mentek télen prime alatt, itt meg a Hő "nem létezik" s alacsinyabb hőmérsékleten nagyobb fesz kell, hogy "átüssön". - Ezzel nyugtatgatom magam-, viszont rögtön lefuttattam egy régi tesztet, uazon a feszen, uazt tudja, nem is melegedik jobban, minden Ok.
"amig figyeli a hőfokokat az user (léggel) és kellően le is reagálja,addig nem lehet gond." -Beony. Gondolj csak bele, hágy gép megy úgy, hogy isten tudja (user tuti nem), hogy mi mit kap benne. 2 éves por takar mindent stb.. Mennyit láttam, te jó ég...és!!! Bakker évekig hiba nélkül működtek. A táp szállt el, vagy éppen a vga ventije sült be és melegedett, szemetelte a képernyőt, ezért hozták ide..
Akkor inkább tudatosan égessem el
PLL 1,5- 1,57 et kapott csak, MCH..(ezt nem írom le), a többit meg tudjátok
-
-
lipi67
nagyúr
Most annyi segítséget kapott, hogy levettem az oldallapot, de valóban nem melegedős, nem ez szab gátat a "fantáziámnak". ÁÁÁÁ! Nem bírom ki, újracsinálom a 2 perc miatt. (el is indítottam, nem is fosom itt a szót, ne ez miatt dobjon el.-1x iccaka Subaruval pofáztam tuning közben, s eldobott. Majdnem sírtam
)
-
lipi67
nagyúr
-
-
Bagira01
veterán
Hát azért nem annyira
Volt már 1-2 kompakt vízhűtésem, szép meg minden, teljesítmény is elmegy, de elég drágák és nekem mindegyik szivattyú morgott
-
Zsubi
őstag
-
értem én hogy gőzgép...
Bagira01 : kiváncsi leszek rá
No-kia : 3dmark-hoz,ill. a jó eredmény eléréséhez alkalmatlanok azok a procik.pláne egy 4870 kihajtásához.
de ha retro-zni akarsz,
akkor dobja be a gépbe a procik mellé egy 6600-7300-6800-7600-t
és lesz összehasonlitási alap. -
lizakattila
senior tag
-
Zsubi
őstag
Hát nem tudom
Régen ugye volt UD3R-em de a proci nem volt tuningos annyira sajnos bár ez mellett csak is pozitív tapasztalataim voltak vele. Ha nagyon felidegesítem magam akkor veszek egy UD3P és egy Maximus is a DS4 mellé és amelyik jobban megy tuningban azt tartom meg
UD3P-t vennék szívesen de a Maximushoz sokkal több extra tartozik és brutál jól is nézz ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest