- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6522 üzenetére
Hát nem is sírok.
Nekem teljesítmény pont játékokra kell az meg 2 magot bír egyelőre.Máramelyik.Azt a 3-4 játékot kivéve ami már használ is 4 magot.
Amugy ezzel kapcsolatba kérdeznék tőled valamit,bár nem pont a topikba vág.Ha játékoknál ugye ctrl+alt+del=feladatkezelő >folyamatok>kiválasztom a játékot ami fut>jobb egérgomb> Affinitás beállítása>hogy hány magot használjon a játék.Na most itt ha engedi a 2 magot azt ki is használja vagy csak engedi és semmi értelme.Alapból szinte mindíg 1 mag van engedélyezve de ha engedem mindkettőt a terhelés eloszlik azt látom a magkezelésen.Na mindeggy végül is mert én ált engedélyezem mindkét magot .Bocs ha hülyeséget írok de ebbe nem vagyok annyira otthon.De mondom hátha te nagyobb gamer vagy.Amugy maximus II formulába nem ment így az a q9550.Én 1.160v-on csak smallt bírtam nyomni.blend csak 1.168v-on volt meg ud3p lapba meg nézd meg BMW-nél 1.152v-on blend van.Ennyi a külömbség tuningba a csúcs asus p45-be és a fapados ud3 szériába.Na de BMW se nyomott RE lapba ilyeneket ezzel a wolfival mint én ud3 szériába,és főleg p35ds4 lapba amiket nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest