Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Igen, ez is tényleg jó eredmény. Erre mondtam, hogy én is csak ilyeneket láttam még, hogy 1,4v-5g.
De pont azért kérdeztem, hogy ezen az 1,36v-on 5GHz-en vajon lefutna-e, van-e annyira stabil ennél az órajelnél ilyen "alacsony" feszen.
Félre ne érts, eszembe nincs erőltetni, hogy csinálj egy ilyen tesztet, én is csak kíváncsiságból kérdeztem.
De ha esetleg csinálsz valami ilyesféle tesztet, azt azért gondolom úgyis megosztod velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest