- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bzs73
őstag
Hát a nagy többség blendet nyomott eddig is,meg nem 24/7-es beállítások ezek.Amugy van itt olyan is akinek se blend se small nem ment és largefft-t nyomott,és azzal van fent a listán.Végül is nincs kikötve aszthiszem hogy melyiket kell nyomni.Amugy proci tesztre én is smallt szoktam nyomni,mert az tényleg csak a procit teszteli,de hát mindenki maga dönti el mit nyom.
-
lipi67
nagyúr
Szia öreg harcos!
Látom érdekelnek az új dolgok. Valóban best buy lehet ez a 3200-as, s a Tiéd is megy ám rendesen. (kíváncsi leszek, egy emberesebb fesszel (úgy 1,6v környékén) mit mutat majd. -Persze ha adsz annyit neki, de validra tuti nem árt-
Szuper eredményekcsak..- listához kellene még 1 cpuZ mem fül meg egy evereset "érzékelők". Max oc-nek sztem ok. Csináld már újra valamikor légyszi, olyan kíváncsi vagyok, jó lenne egy - két "teli"sor a táblázatban ezekkel a procikkal is.
(#6366) krammerka: Hetente festetek vagy ilyen régóta ismerjük egymást és elmosódnak a napok?
Nyomd majd neki 1000-rel!#6367) blazsey2: Szépen megy!
S ahogy látom, melegedésről ott se nagyon lehet beszélni.
(#6368) kimi02 : Szuper!
-
Brumi˘
addikt
Hopika az előző linkem nem teljesen kerek. Itt van még 1× máshova feltöltve: Q6600@3,3Ghz@1,304V
-
lipi67
nagyúr
Érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi,hogy szóltál!Nagyon jól jönne most.Hogy tudnánk megoldani?
V.L.: Ami jó,az jó!Én is örülök,belenyúltam a 8400-be,a deszkám is rendben van,ha fapados is.A Ramok is 1120-is mentek,de szinkronban,végesek a határaik.Viszont 800-as 2gigás"noname"moduloktól megközelítőleg se vártam ennyit.Most ..Most"Veled szemben"megmérettek,s kevésnek bizonyultak.Igaz azért nem sürün láttam még 4,5GHz-es primetabil 8400-et,nem panaszkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest