- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6522 üzenetére
Hát nem is sírok.
Nekem teljesítmény pont játékokra kell az meg 2 magot bír egyelőre.Máramelyik.Azt a 3-4 játékot kivéve ami már használ is 4 magot.
Amugy ezzel kapcsolatba kérdeznék tőled valamit,bár nem pont a topikba vág.Ha játékoknál ugye ctrl+alt+del=feladatkezelő >folyamatok>kiválasztom a játékot ami fut>jobb egérgomb> Affinitás beállítása>hogy hány magot használjon a játék.Na most itt ha engedi a 2 magot azt ki is használja vagy csak engedi és semmi értelme.Alapból szinte mindíg 1 mag van engedélyezve de ha engedem mindkettőt a terhelés eloszlik azt látom a magkezelésen.Na mindeggy végül is mert én ált engedélyezem mindkét magot .Bocs ha hülyeséget írok de ebbe nem vagyok annyira otthon.De mondom hátha te nagyobb gamer vagy.Amugy maximus II formulába nem ment így az a q9550.Én 1.160v-on csak smallt bírtam nyomni.blend csak 1.168v-on volt meg ud3p lapba meg nézd meg BMW-nél 1.152v-on blend van.Ennyi a külömbség tuningba a csúcs asus p45-be és a fapados ud3 szériába.Na de BMW se nyomott RE lapba ilyeneket ezzel a wolfival mint én ud3 szériába,és főleg p35ds4 lapba amiket nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest