Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi !
Próbálkoztam. Azért ilyen szinten nem vagyok annyira hozzáértő, csak azért mégis tudom, hogy mit hol keressek.
Nagyjából De az a baj, hogy játékok alatt nem stabil ilyen alacsony fesszel, ilyen órajelen, pedig milyen jó lenne. De úgy tűnik, hogy 1,120V-n stabil játékok alatt is, nem tapasztaltam fagyást, még.
Szal ez miatt gondolom, hogy a fesz volt az oka, vagy nem is tudom. Teszt erejéig lehet menne lejjebb is. Ahogy írtam, 1,077V-n is elindítottam a prime-ot, nem dobta el, de viszont MSN-re már nem tudtam bejelentkezni.
Holnap lehet megnézem, hogy 3ghz-n meddig tudok lemenni vele, ha már most 3825mhz-n sikerült eddig lemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest