- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #5315 üzenetére
Hát barátom ezzel vitába szállnék. Lara is pont azt írta (uezt tárgyaltuk tegnap), hogy p35 kuka quad alá. A P35 DQ6 olyan messze van az UD3-as szériától , mint Makó Jeruzsálemtől.
Persze, mikor bejöttek jó volt, hisz nem volt p45, s a többi laphoz viszonyítva a DQ6 lehetett etalon is akár, de ma..már labdába se rúg.
Fázis persze, hogy kva fontos, de az se minden, "X"-es lapok is el vannak látva, s lám..nem sziporkáznak, sőt..
Quad alá UD3R/P vagy Extreme. Persze vannak sötét lovak, DFI vagy pl. a Te Biostar lapod, de ahoz türelem és jó beszállízó is kell.Este ha nem jut tovább a Loki meg fog ütni a guta, meghalom magam.
(#5316) hackeeeee : Nézd, érzi azt az ember, hogy szenved-e a lap-proc vagy nem. S bár kva fontos a fesz, de ha nem melegedik, jól érzi magát, én simán adnám neki, mint ahogy a 8400/8500 is kapott léggel (adatlapom) VALÓS 1,7-1,72v-ot is. (persze tesztre) -Itt mentek 5,1GHz-et.- S utána teszteltem, semmi károsodás.
Én mindíg az eredeti állapothoz viszonyítok. Pl. x feszen (alacsony) megnézem a végét, s jegyzem, s a hőfokokat is. Majd egy durva feszelés után uezzel a fesszel-beállításokkal megismétlem MINDEN esetben.
Ha nem kér több feszt, nem melegedik jobban, akkor hiba egy szál se.
Szerintem egy nem alacsony VID-es 45-ös proci, ami nem forró és jó hűtésed is van, simán mehet 1,4v-on 24/7-ben is. (Ez magánvélemény)
Én azért nem hajtom most még 1,2v-se mert nincs értelme. Fesz nélkül is megy mint állat ha akarom, s egy feszfröccs se tud sajna számottevő pluszt hozni. Magyarul: 1,2v-körül megvan a 3,8 - 3,88, de 1,4v kell 4GHz-hez (kb). Így értelmetlen, hisz szinte semmit se kapok a plusz feszért cserébe..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest