- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #5315 üzenetére
Hát barátom ezzel vitába szállnék. Lara is pont azt írta (uezt tárgyaltuk tegnap), hogy p35 kuka quad alá. A P35 DQ6 olyan messze van az UD3-as szériától , mint Makó Jeruzsálemtől.
Persze, mikor bejöttek jó volt, hisz nem volt p45, s a többi laphoz viszonyítva a DQ6 lehetett etalon is akár, de ma..már labdába se rúg.
Fázis persze, hogy kva fontos, de az se minden, "X"-es lapok is el vannak látva, s lám..nem sziporkáznak, sőt..
Quad alá UD3R/P vagy Extreme. Persze vannak sötét lovak, DFI vagy pl. a Te Biostar lapod, de ahoz türelem és jó beszállízó is kell.Este ha nem jut tovább a Loki meg fog ütni a guta, meghalom magam.
(#5316) hackeeeee : Nézd, érzi azt az ember, hogy szenved-e a lap-proc vagy nem. S bár kva fontos a fesz, de ha nem melegedik, jól érzi magát, én simán adnám neki, mint ahogy a 8400/8500 is kapott léggel (adatlapom) VALÓS 1,7-1,72v-ot is. (persze tesztre) -Itt mentek 5,1GHz-et.- S utána teszteltem, semmi károsodás.
Én mindíg az eredeti állapothoz viszonyítok. Pl. x feszen (alacsony) megnézem a végét, s jegyzem, s a hőfokokat is. Majd egy durva feszelés után uezzel a fesszel-beállításokkal megismétlem MINDEN esetben.
Ha nem kér több feszt, nem melegedik jobban, akkor hiba egy szál se.
Szerintem egy nem alacsony VID-es 45-ös proci, ami nem forró és jó hűtésed is van, simán mehet 1,4v-on 24/7-ben is. (Ez magánvélemény)
Én azért nem hajtom most még 1,2v-se mert nincs értelme. Fesz nélkül is megy mint állat ha akarom, s egy feszfröccs se tud sajna számottevő pluszt hozni. Magyarul: 1,2v-körül megvan a 3,8 - 3,88, de 1,4v kell 4GHz-hez (kb). Így értelmetlen, hisz szinte semmit se kapok a plusz feszért cserébe..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest