- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
jóestét
én ezt a 3 kategoriát javaslom hirtelen a core i7-hez meg még egy kategoriát a max. kategoriát... tehát 4. kategoria legyen hirtelen..
az 1. - 2. - 3. kategoria az stabilitás (prime95,linx,intelburn) tesztes legyen...
legalább 30. perces valami...1. kategoria :: olyan eredmények aminek a Vcore-ja 1.15v alatt van...
2. kategoria :: olyan eredmények ahol a Vcore 1.15v - 1.25v között van...
3. kategoria :: 1.25v feletti stabil eredméynek....( ennek az a lényege hogy ha mondjuk valaki csinál valami stabilitás tesztes tuningot, akkor azt egyböl be tud sorolni bármelyik 3. kategoriába.... ne az legyen hogy aztmondod, hogy ez ide se jó meg oda se jó, mert akkor elmegy az user kedve.... ugy kell megcsinálni a feltételeket hogy jó legyen
mindenkinek..)
"Ram: Meg fogják kapni azt ami jár nekik. Szerinted ezek a ventis ramhűátők gond nélkül elférnek a lapon, s nem lógnak É.híd , VGA -ba?"
szerintem igen jó lesz , elfér elvileg... ha nem akkor lehet flexelni sikitóval
nekem egy 12cm venti van , csakúgy rátéve a VGA-ra és az hüti a ramokat...
kéne egy jelenlegi képet csinálnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest