- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Ha mindent a gyári értékre raksz, akkor ha módosítod, viszi magával. Ha visszavéve is tudja, akkor ok. Igen, Cpu Terminationnál 1,2 a gyári és ez mozgatja aref-eket amik ugye ilyenkor 0,76.
Ha a ramokat levetted 1,75-re, akkor nézd meg a dram tem, chanek a-b, és az MCH/Dram ref-et mert annak is csökkenie kell. (Szíved joga, hogy kben miket állítasz be. Lényeg, hogy a VTT ha lehet ne legyen nagyon sok. Kben..Egy gyári érték jó lehet hozzá, a ref-term stb..elvileg 4 magnál jön(ne) ki.
Nálam pl. Abitban a VTT és ref minden esetnben valóban akkor vizsgázott a legjobban, ha a szorzatuk 0,8-volt. Kivéve 2xxx-es proci. Ott bármihez nyúltam szarabb lett minden(#4287) kulerr: Ok, nyertél. Engem üt a guta, nem értem, hogy az UTE -fattyak meccset miért nem közvetítette semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - 8 mag 16 szál - AM5 - ÚJ! Bontatlan
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fotó állvány eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!