- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem kis munka után felkerült a vízhűtés a quad procira.
a kábelezést teljesen ujra kellett csinálnom a házban,mert ez egy szerverház volt (teljesen aluminium). szerettem volna megtartani azokat a kapcsolókat amiket ráraktak,aztán sikerült is.
a csövek és a radiátor kicsit szivatóra tettek,háromszor vágtam ujra a csöveket amig egy picit sem szivárgott.
most ugy néz ki szépen üzemel,de rendeltem hozzá másik csonkokat,mert sosem biztam a beledugom és jó cimű csövezésben.csináltam pár képet még félkész állapotáról és az alkatrészekről.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]kész ill. még mindig félkész állapotáról majd holnap csinálok képet,mert a telefonon nincs vaku és esti fényképezésre alkalmatlan.
a pumpának semmilyen hangját nem hallani.
a ventik tudnak hangosak lenni ha feltekerem teljesen,
de akkor bizony 80.5 CFM légszállitással nyomulnak
a blokk elég jó darab az EK egyik legjobb blokkja.
tru copper ellen inditottam hadjáratba ezt a vizhűtést.
eddig ugy néz ki jobb nála.
így idle pár fokkal hüvösebb a proci mint a copper-el
(ami nem olyan nagy szám)
viszont 100% terhelésnél 10 fokkal hüvösebb a proci mint a copper-el. sztem jó kis víz ez,és aránylag olcsón jutottam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest