- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Baj van. A lehető legrosszabb a helyzet, azt hiszem. Kiszedtem és asztalon megy du.3 tól, hiba és rázás nélkül. Ez elvileg jó, de..
Most vettem észre, hogy a biosba az MCH-nak 1,26V voplt hagyva (Tegnap én hagytam úgy) és visszavettem 1,1-re, sztem ezért jó. VTT-t se nagyon lehet emelni és MCH-t se lehet tartósan 1,2V fölé vinni!!!
A baj az, hogy "minden alapon" nem fog hibát dobni, annyira már érzem azért a lapot, hogy tudjam. Viszont ha emelem az MCH-t, VTT-t (mind1 milyen procival) kiakad a lap egy idő (5-6 óra) után. Ha 1,3V köré megyek akkor kb 10 perc Prime. 6x500-at se tud pl. SEMMILYEN beállítás melett..
Ok, hogy a tuning nem garanciafeltétel, de az a Giga p45 UD3R-s lap ami nem tud 500-as FSB-t vagy behal 1,26-1,3V -os MCH alatt..az hibás. Mi a faszt csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest