Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13509 üzenetére
Á nem a részletről van szó.Ha nem tudnám biztosra kifizetni akkor nem vettem volna meg.Az így is úgy is ki lessz fizetve,hó elején fizukor.
Tartozásba nem maradtam még soha,pedig vettem már pár dolgot itt a ph-n részletre.Ált hamarabb is fizettem,mint ahogy igértem,de egy kis + pénz ,az sose rossz.
Na mindeggy felteszem a procit hétvégéig,mert addig vár a srác.
A hirdetésbe csak max upp kell,kommenteket nem várok,hogy már megint,meg megmondtam,meg jó sokáig bírtad,meg ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest