- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Na csináltam két képet.Egy idle ésegy terhelt képet,ahol fogyasztás látható.A biosba minden normalon,kivéve ram fesz.Amugy a 8x450 -t 1.152v-on viszi,de én norm fesszel fogom használni ahogy a képen van,mert így működik ugye jól az energiatakarékosság.Ha manuálisan állítok neki 1.152v-ot akkor terhelve egy kicsit kevesebbet eszik,de minimálisan,de viszont akkor idle is 1.152v,nem 0.896v.Ált meg nincs terhelve a gép.Na szóval alakul ez szerintem szépen.Mint írtam eddig semmit nem állítgattam a biosba,minden normalon.
és a 2 kép:
Q9505S-8x450 idle
Q9505S-8x450 terhelve
Fogyasztási érték elég szép szerintem.
Na bárki bármit mond,nem atomtuning,és nem a legnagyobb alulfeszelésem,de szépen működik a takarékosság.
Ammen.
Estleg még annyi lessz ,hogy norm feszen megkeresem a max-ot,mert van még benne tartalék,azon a feszen.Most eltűzök a postára,feladom bagirának az e5200-t.
Még oda vagyok nem lehurrogni hogy ez nem nagy szám,meg sértegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest