- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Laraxior #1186 üzenetére
- talán ha te vetted volna a fáradtságot és belinkelted volna amiröl beszélsz...
- miért kérdezném bim-töl , u.azzal a procival teszteltétek meg u.abba a HW környezetbe?
"Lusta vagy és felesleges írogatsz ostobaságokat...mondjuk haosnló adottsággal ellátott embertől nem is várok többet" én lusta és ostoba, akkor az a rengeteg eredmény és tapasztalat csak véletlenül született igaz ?
- "A lap deicide-é volt...Ő is csak 465-470ig jutott.." gondolom Q6600-al , kb mindegyik annit megy...szóval az hogy te löttél vele egy 10-el nagyobb FSB az nem nagy ugrás.. egyébként deicide jött érdeklödni a P45 topikba hogy hogyan s mint vannak a dolgok,, szivesen segitettünk neki...
"egyáltalán nincsen értelme beszélgetnünk..." Jaj , ne mondjál ilyeneket , ne legyél megsértödve rám.... én ezek ellenére is "szivesen" beszélgetek veled , akármennyire is utálsz engem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest