Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzsryl

nagyúr

válasz lemusz #399 üzenetére

LOL :)

Más:

Ma olyan hardcore scammel próbálkoztak be nálam, hogy nem tudtam megharagudni a srácra. Komolyan mondom, többször leellenőriztem a dolgot, mert nem hittem el, hogy ilyen létezik. :Y

!!!Hardcore tradereknek fog szólni a következő írásom, tehát nem muszáj mindenkinek elolvasni!!!

Van egy srác, akinek van két teljesen megegyező accountja:
    -23-as steam level
    -screenshotok
    -barátok
    -raktára (Karambit Marble Fade FN + 17kulcs)

Az egészben két dolog különbözik:
    1. A steam id természetesen (trade link is).
    2. A Marble Fade-ek a megegyező nametag ellenére nem ugyanazok. Az egyik egy true max Fire & Ice, ami instant 400 pure kulcs. A másik meg egy szar Piss & Ice, ami kb. 220 kulcsot ér.

Lounge-on rám írt, hogy küldjek neki offert 350 kulcsot érő itemekkel a karambitjáért. A rendes accountjára nem tudtam és barátnak addolni se sikerült, mert blokkolt. Írtam neki választ, lounge-on, hogy nem tudok semmit csinálni... Aztán küldött egy steam offer linket. De az már a Piss & Ice-os profilhoz vezetett. Tehát ha nem ellenőrzöm ingame a kést, akkor bukok 130 kulcsot.
    Tehát nem quality scammelni akart, hanem pattern scammelni, és qrva ügyesen. Konkrétan 4-5x megnéztem ingame a kést, meg a profiljait, hogy elhiggyem, amit látok. Ezzel a scammel szerintem naponta borzasztó nagy haszonra tehet szert. Ki tudja hány accountja van, és hány féle skinnel csinálja ugyanezt... Így már értem az olyan raktárakat, ahol több száz darab high tier kés van (400€ fölötti).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés