Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
A lényeget már először is megfogtam, hogy szvsz sok a csaló. Most megint szándékosan eltúlzod azt, amit mondtam. Nem100%-os a csaló elkapásom, de az elmúlt két hétből akit annak jelöltem, az megkapta, vagyis az elmúlt 2 hét 100%-os. Ma például volt egy srác a csaptunkban, akit többen csalónak tartottak, először én is azt hittem, hogy wh-s, de megnéztem körökön át, és aztán elkönyveltem, hogy ügyes, mert jóval felettünk lőtt.Meccs végén láttuk, hogy GE az ellenfélben lem-ek.
Hogy a LEM nem magas rang, hát csak két rang van utána, ha az nem magas, akkor nem tudom, hogy mi. -
skL86
tag
Egyébként szívesen megyek pár kísérlet mm-et vmi nagy csíter szakértővel innen, érdekelne kire mondja, hogy csíter és MIÉRT, aztán hány kap abból mondjuk vac bant. Mondjuk mint említettem, abban biztos vagyok, hogy elég sokan használnak cheateket, de szerintem a leggyakoribb a radar hack pl. ami önmagában még nem vágja földhöz a játékot, és gyakorlatilag bizonyíthatatlan egy mm közben. Az is valószínű, hogyha csak annyit teszek, hogy minden meccsen bejelölöm a legtöbbet lövő játékost, akkor 10-20 meccs alatt lesz vac banos, nem feltétlenül mert whzott vagy aimozott, de használt valami okosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest